Medyum Bestami Hoca
Sizden Gelenler
zekiye yıldıznameme bakabilirmisiniz.cok teşekkür ederim...
Elif Selam Hocam 19 sene evliyiz. 3 tane cocumuz var. Yoruldum hayat eşimle cok zor ğecimsiz......
Demircili Ünal Hocam ben çaşiştıgım yerde beni sevmiyorlar dürüst oldugum için beni herkes sevmesi ve yardımınızı rica......
Burak Merhabalar sevgilimle ben ailesinden habersiz 8 aydır bulunuyorduk ailesi yakaladı bizi öğrendi kızdan telefonu aldı......
Mustafa Tonca Sevdiğim bayanla evlenmeyi çok istiyorum hocam...

Büyünün Tuttuğunu Nasıl Anlarız? 

Büyünün tuttuğu nasıl anlaşılır, davranışlara etkisi nasıldır? Eşlere yapılan büyüler nasıl anlaşılır? Gerçek ve ayrıntılı büyü bilgilerine yazımızdan bakabilirsiniz.

 Büyünün Tuttuğunu Nasıl Anlarız? 

Büyünün belirtilerinin anlaşılmasında bazı noktalara dikkat etmek gerekir. Özellikle büyünün tutmasında büyünün yapıldığı kişinin davranışlarında ve tavırlarında değişimler meydana gelmelidir. Büyünün tutma süresi her zaman herkeste aynı olmaz. Bu farklılık büyünün yapıldığı kişiye ve büyüyü yapan medyum hocasına bağlıdır.  İstenilen büyünün yapılmasında doğru ritüeller kullanılmışsa, yapılan büyünün belirtileri ve etkisi en geç 1 hafta içerisinde kendini göstermeye başlar.

Büyü Kendini Nasıl Belli Eder?

Büyünün doğru bir şekilde yapılmasından sonra belirtilerini yansıtması meydana gelir. Aşağıda yapılan herhangi bir büyünün sonucunda büyünün etkisinde olan kişinin davranışlarında meydana gelen değişimler detaylı bir şekilde anlatılmaktadır:

  • Büyünün yapıldığı kişi her zaman sosyal çevresinden birden uzaklaşır ve yalnız kalmak ister.
  • Bununla birlikte büyü yapıldığı zaman kişilerde dikkat eksikliği bariz bir şekilde meydana gelir.
  • Aynı zamanda büyülerin yapılması sonucunda büyünün yapıldığı kişinin evinde huzursuzluk ve bereketsizlik oluşmaya başlar.
  • Büyülerin etkisi altında kalan kişilerin hem fiziksel hem de psikolojik olarak rahatsızlıkları oluşur.
  • Bunun dışında büyünün yapıldığı kişiler, her zaman çevrelerine karşı öfkeli ve nefret duyguları içerisinde olur.

Yukarıda verilen belirtilerin meydana gelmesi sonucunda bir insana büyünün yapılıp yapılmadığı kolay bir şekilde anlaşılır.

Büyü Yapıldığının Fark Edilmesi

Büyünün yapıldığının anlaşılmasında dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Bu hususlara bakıldığı zaman büyünün yapılıp yapılmadığı kolay bir şekilde anlaşılır. Büyünün yapıldığı kişilerin her zaman ruhsal ve akıl sağlıklarında sıkıntılar meydana gelir. Çünkü, kendi iradeleri dışında büyünün etkisi ile hareket ettikleri için akıllarını tamamen yitirirler. Bununla birlikte büyünün yapıldığı kişi, uykularından sürekli olarak uyanır ve kabuslar görmeye başlar. Bunun sebebi, cinlerin musallat olmasıdır.

Aynı zamanda büyü yapıldığı zaman kişiler ruhsal bunalıma ve depresyona girer. Kendini eve kapatarak bütün insanlardan uzaklaşır. Bütün bu belirtilerin meydana gelmesi durumunda medyum hocasına gidilerek hangi büyünün yapıldığını öğrenip yapılan büyünün bozulmasını talep etmelisiniz.

Büyünün Davranışlara Etkisi Nasıl Olur?

Büyünün yapıldığı kişilerin davranışlarında ve hareketlerinde 1 hafta sonra değişimler meydana gelir. Aşağıda yapılan büyülerin sonucunda meydana gelen farklılıklar ayrıntılı bir şekilde anlatılmaktadır:

  • Büyünün yapıldığı kişiler, hiçbir zaman kapalı ortamda bulunamaz.
  • Bunun dışında büyü yapıldığı zaman karşı tarafın anlamasında ve düşünmesinde eksiklikler meydana gelir.
  • Bununla birlikte büyülerin yapılmasından sonra kişide unutkanlık meydana gelir. Geçmişte yaşadıkları olayları bir türlü hatırlayamaz.
  • Bunun yanı sıra büyünün yapıldığı kişiler uyudukları zaman en güzel uykularında sıçrayışlarla uyanır. Sürekli olarak kabus ve cinler görürler.
  • Bunun haricinde büyü yapıldığı zaman kişiler aynaya veya suya bakamaz.
  • Aynı zamanda büyünün yapılması sonucunda büyünün etkisinde olanların öfke kontrolleri yapılamaz. Asabiyet içerisinde olurlar.
  • Ayrıca büyünün yapıldığı kişiler ezan ve Kuran-ı Kerim’de okunan duaların sesinden rahatsız olur.
  • Büyünün yapıldığı kişilerin konuşmalarında da kekemelik durumu meydana gelir.

Yukarıda verilen etkilerin ortaya çıkması sonucunda büyünün yapıldığı net bir şekilde anlaşılır.

Bağlama büyüsü yapılan kişi ne hisseder? Yazımız içerisinden öğrenebilirsiniz.

Eşlere Yapılan Büyü Nasıl Anlaşılır?

Eşlerden birine dışarıdaki başka birisi tarafından büyü yapılması durumunda bazı belirtiler meydana gelir. Özellikle kadınlar evli adamları eşlerinden ayırmak ve kendilerine bağlamak için büyü yoluna başvurur. Bunun sonucunda da evliliklerde problemler ortaya çıkar. Aşağıda eşlere yapılan büyünün anlaşılmasında meydana gelen belirtiler yer alır:

  • Eşlerin arasında cinsel isteksizlik oluşur.
  • Bununla birlikte büyünün yapıldığı eşin davranışlarında eşine karşı soğuma meydana gelir.
  • Aynı zamanda büyünün yapıldığı eş geç saatlere kadar eve gelmez ve hep dışarılarda gezer.
  • Bunun yanı sıra evli çiftlerin eskisi gibi birbirleri ile aktiviteler yapmaması ve sürekli olarak yalnız kalmak istemeleri de büyünün yapıldığını gösterir.
  • Ayrıca evli çiftlerin artık evin içerisinde kendilerine bakmaması ve çirkin bir şekilde dolaşması durumunda da büyünün yapıldığı anlaşılır.
  • Bununla birlikte evli çiftlere büyü yapıldığı zaman büyünün etkisinde olan tarafın konuşmalarında bozukluklar meydana gelir. Ne demek istediklerini bir türlü eşlerine anlatamazlar.

Yukarıda verilen durumlar sonucunda eşinize büyü yapıldığı kolay bir şekilde anlaşılır. Bu durumun ardından hemen işinde uzman medyum hocasına giderek yapılan büyünün bozulmasını talep edebilirsiniz.

Eve Yapılan Büyünün Fark Edilmesi

Eve yapılan büyünün bulunmasında bazı kuralların ve şartların yerine getirilmesi gerekir. Bu şartlara uyum sağlandıktan sonra yapılan büyü evde bulunur ve vakit kaybetmeden medyum hocasına gidilerek büyünün bozulması sağlanır. Aşağıda eve yapılan büyünün anlaşılmasında uygulanması gereken yöntemler sırasıyla verilmektedir:

  • Büyünün evde bulunmasında ilk olarak kapı girişlerine, koltuk altlarına, dolapların yan taraflarına bakılması gerekir. Çünkü, genellikle yapılan büyüler bu bölgelerde saklanır.
  • Bunun dışında yatak odasında bulunan yatağın altına da detaylı bir şekilde bakmak gerekir. Bu sayede yatağın altında silinerek çıkmayan bir leke görülürse, büyünün yapıldığı hemen anlaşılır.
  • Bunun dışında medyum hocasına giderek de rabıta yöntemi ile büyünün kim tarafından ve hangi türden yapıldığına baktırabilirsiniz.

Kendine Yapılan Büyünün Fark Edilmesi

Kendinize büyünün yapılıp yapılmadığını anlamak için bazı aşamaları yapmanız gerekir. Bu aşamaları yaparak kolay bir şekilde büyünün üzerinizde etkisinin olup olmadığını anlayabilirsiniz. Aşağıda bir kişinin kendine büyünün yapıldığını anlamasında uygulaması gereken adımlar sırasıyla anlatılmaktadır:

  • İlk olarak kimsenin olmadığı bir gün yatak odasına gidiniz ve yere oturunuz.
  • Daha sonra bir mum alarak sol elinizde yakın. Mum yandıktan sonra mumu sol elinizde tutmaya devam edin.
  • Ardından sağ elinizi de kalbinize doğru yönelterek içinizde olan huzuru ve mutluluğu hissetmeye çalışın.
  • Daha sonra sağ elinizi kalbinize koyarak 3 defa İhlas suresini okuyunuz.
  • Daha sonra kendinize ve düşüncelerinize odaklanın. Eğer, bir türlü odaklanamıyorsanız ve dikkatiniz sürekli dağılıyorsa, kesinlikle büyü yapılmış demektir.

Büyü Yapan Bilinebilir Mi?

Size yapılan büyünün kim tarafından yaptırıldığını öğrenmek istiyorsanız, kesinlikle ilk olarak işinde uzman olan medyum hocasına gitmeniz gerekir. Medyum hocasına gittikten sonra hoca, bir suyun üzerine çeşitli dualar ve tılsımlı sözcükler okur. Bunları okuduktan sonra suyun yüzeyine büyünün kim tarafından yaptırıldığını yansıtır. Bunun sonucunda da net bir şekilde büyüyü yapan kişinin siması ortaya çıkar. Bu yüzden kısa sürede detaylı bilgiler öğrenmek istiyorsanız, muhakkak medyum hocasından yardım almalısınız.

Bağlama Ve Aşk Büyüsünün Anlaşılması

Bağlama ve aşk büyülerinin doğru ritüellerle yapılmasından sonra belirtilerini hemen yansıtması meydana gelir. Aşağıda bağlama ve aşk büyüsünün yapıldığı kişilerin davranışlarında oluşan farklılıkların neler olduğu ayrıntılı bir şekilde açıklanmaktadır:

  • Büyünün yapıldığı kişilerde iştahsızlık meydana gelir.
  • Bunun dışında büyünün yapıldığı kişilerde alttan alma ve sabır gösterme gibi durumlar meydana gelmez. Aksine bu kişiler ailelerine ve çevrelerine karşı her zaman asabi bir hal içerisinde olur.
  • Bununla birlikte kişilerin vücut yapılarında da sürekli olarak yorgunluk ve halsizlik meydana gelir. Aynı zamanda aşk ve bağlama büyüsünün yapıldığı kişilerin ellerinde titremeler oluşur.

Yukarıda verilen durumların meydana gelmesi ile bağlama ve aşk büyüsünün yapıldığı kolay bir şekilde anlaşılır.

İş Yerinde Yapılan Büyünün Fark Edilmesi

İş yerine yapılan büyülerin her zaman kötü niyetle yapıldığı açık bir şekilde anlaşılır. İş yerine büyü yapıldığı zaman kişilerin ekonomik anlamda çöküşleri meydana gelir. Bunun sonucunda da elde ettikleri kazanç en aza inerek işler kötüye gider. İş yerine yapılan büyülerin anlaşılmasında bakılması gereken yerler vardır. Genellikle iş yerine yapılan büyüler şirketin etrafına gizli bir yere gömülür veya şirketin kapısının önüne koyulur. Bu yüzden büyünün yapıldığını anlamak için kesinlikle bu yerlere bakmak gerekir. Büyünün bulunması sonucunda bozulması için direkt olarak medyum hocasına gidilmelidir.

Büyülerin Bozulması Nasıl Yapılır?

Yapılan büyülerin bozulmasında muhakkak medyum hocalarına gidilmesi gerekir. Büyülerin etkilerinin çok kuvvetli olmasından dolayı bozulması da imkânsız denilecek kadar zordur. Bu yüzden kendilerine yapılan büyülerin bozulmasını isteyenler işinde uzman olan medyum hocalarına gitmelidir. Medyum hocaları büyünün bozulmasında tılsımlı sözcüklerle ve dualarla birlikte bir vefk hazırlar. Bunun dışında büyünün etkisinin yok olması için yeni bir büyü hazırlar. Vefk ve muska sayesinde yapılan büyünün etkisi uzaklaşmaya başlar. Böylece büyü yapılan kişinin davranışları eski haline döner.

Bunun dışında büyü yapılan kişilerin düzenli olarak 7 gün boyunca okumaları gereken dualar vardır. Bu duaların okunması sonucunda büyünün etkisi kısa sürede ortadan yok olur ve büyünün yapıldığı kişiler eski ruh hallerine geri döner.  Aşağıda yapılan büyülerin bozulmasında okunması gereken etkili dualar verilmektedir:

  • Bakara Suresi: Elif lam mim, Zalikel kitabü la raybe fıh hüdel lil müttekıyn, Ellezıe yü’minune bil ğaybi ve yükıymunas salate ve mimma razaknahüm yünfikun, Vellezine yü’minune bi ma ünzile ileyke ve ma ünzile min kablik ve bil ahırati hüm yukınun, Ülaike ala hüdem mir rabbihim ve ülaike hümül müflihun, İnnellezıne keferu sevaün aleyhim e enzertehüm em lem tünzirhüm la yü’minun, Hatemallahü ala kulubihim ve ala sem’ıhim ve ala ebsarihim ğaşaveh ve lehüm azabün azıym, Ve minen nasi mey yekulü amenna billahi ve bil yevmil ahıri ve ma hüm bi mü’minın, Yühadiunellahe vellezıne amenu ve ma yahdeune illa enfüsehüm ve ma yeş’urun, Fı kulubihim meradun fe zadehümüllahü merada ve lehüm azabün elımüm bi ma kanu yekzibun, Ve iza kıyle lehüm la tüfsidu fil erdı kalu innema nahnü muslihun, Ela innehüm hümül müfsidune ve lakil la leş’urun, Ve iza kıyle lehüm aminu kema amenen nasü kalu e nü’minü kema amenes süfeha’ ela innehüm hümüs süfehaü ve lakil la ya’lemun, Ve iza lekullezıne amenu kalu amenna ve iza halev ila şeyatıynihim kalu inna meaküm innema nahnü müstehziun, Allahü yestehziü bihim ve yemüddühüm fı tuğyanihim ya’mehun, Ülaikellezıneşteravüd dalalete bil hüda fe ma rabihat ticaratühüm ve ma kanu mühtedın. Meselühüm ke meselillezistevkade nara fe lemma edaet ma havlehu zehebellahü bi nurihim ve terakehüm fı zulümatil la yübsırun, Summüm bükmün umyün fe hüm la yarciun, Ev ke seyyibim mines semai fıhi zulümatüv ve ra’düv ve bark yec’alune esabiahüm fı azanihim mines savaıkı hazeral mevt vallahü mühıytum bil kafirın, Yekadül berku yahtafü ebsarahüm küllema edae lehüm meşev fıhi ve iza azleme aleyhim kamu ve lev şaellahü le zehebe bi sem’ıhim ve ebsarihim innellahe ala külli şey’in kadiyr.
  • Fatiha Suresi: Bismillahirrahmanirrahim, Elhamdulillâhi rabbil’alemin, Errahmânir’rahim, Mâliki yevmiddin, İyyâke na’budu Ve iyyâke neste’în, İhdinessirâtal mustakîm, Sirâtallezine en’amte aleyhim, Ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.

POPÜLER YAZILAR

Çevirgel Duası Nedir, Çevirgel Duası Nasıl Yapılır?

cevirgel duasi nasil yapilir
Çevirgel duasının orjinal haliyle okunuşu hakkında medyum hocaların tavsiyeleri şöyledir, Tesbihle zikir çekerek ve en etkilisi... Devamını oku

Aşk Büyüsü Nasıl Yapılır? Gerçek Aşk Büyüleri 

Gercek-ask-buyusu
Katagori: Aşk Büyüleri
Gerçek aşk büyüsü yapılışı, özellikle halk arasında kara sevda olarak bilinen platonik aşıkların en sık başvurduğu... Devamını oku

Size Nazar Değdiren Kişi Nasıl Anlaşılır? 

nazar degdiren kisi nasil anlasilir
Katagori: Kozmik ilimler
Nazarın değmesi sadece bakışlar ile meydana gelmez. Bilimsel araştırmalar sonucunda nazarın elektromanyetik enerjiler ile de oluştuğu... Devamını oku

İLGİLİ KONULAR

Lamia Büyüsü Nedir, Lamia Büyüleri Nasıl Yapılır?

lamia buyusu nasil yapilir
Lamia büyüsü, mitolojik konulardan esinlenerek günümüze kadar yapılan büyülerin arasında yerini alır. Bu büyü kara büyü... Devamını oku

İçirilen Büyüler Nedir, İçirilerek Yapılan Aşk Büyüleri Nasıl Yapılır?

icirilerek yapilan buyuler nelerdir
Yedirilip içirilen büyüler, büyü kitaplarından günümüze dek gelmeyi başaran ve etkisi çok kuvvetli olduğu bilinen büyü... Devamını oku

Tırnak Büyüsü ve Cin Tırnağı Büyüsü Nedir, Nasıl Yapılır? 

tirnak ve cin tirnagi buyusu nasil yapilir
Tırnak büyüsü,  kara büyü olarak adlandırılır. Bu büyüyü yaptıranlar, istediği kişiyi kendine aşık etmek amacı ile... Devamını oku

MERAK ETTTİKLERİNİZ

Güvenilir Medyum Hoca Nasıl Anlaşılır?

medyumlar neler yapabilir
Güvenilir olan medyumların belirlenmesinde insanların bu medyumlar hakkında yaptıkları araştırmaların büyük önemi vardır. Medyumların Seçilmesi Medyum... Devamını oku

Hollanda’da Ünlü Büyücü Medyumlar

hollanda medyum hocalar
Hollanda’da büyü yaptırmak isteyenler çeşitli büyüleri kolay ve hızlı bir şekilde yaptırabilir.  Ülkede yapılan büyülerin her... Devamını oku

Hollanda En iyi Medyumlar

hollanda ask byusu
Hollanda’da işinde uzman olan medyumlara gidildiği zaman yapılan büyüler her zaman kısa sürede etkisini gösterir ve... Devamını oku
Hocaya yaz
7/24 İletişim Manevi Danışmanınız..
Bestami Hocayla canlı görüşün..
× Bestami Hocaya Yaz