Medyum Bestami Hoca
Sizden Gelenler
zekiye yıldıznameme bakabilirmisiniz.cok teşekkür ederim...
Elif Selam Hocam 19 sene evliyiz. 3 tane cocumuz var. Yoruldum hayat eşimle cok zor ğecimsiz......
Demircili Ünal Hocam ben çaşiştıgım yerde beni sevmiyorlar dürüst oldugum için beni herkes sevmesi ve yardımınızı rica......
Burak Merhabalar sevgilimle ben ailesinden habersiz 8 aydır bulunuyorduk ailesi yakaladı bizi öğrendi kızdan telefonu aldı......
Mustafa Tonca Sevdiğim bayanla evlenmeyi çok istiyorum hocam...
  • Anasayfa >
  • Büyü >
  • İçirilen Büyüler Nedir, İçirilerek Yapılan Aşk Büyüleri Nasıl Yapılır?

İçirilen Büyüler Nedir, İçirilerek Yapılan Aşk Büyüleri Nasıl Yapılır?

İçirilen büyüler nedir, nasıl yapılır? İçirilerek yapılan aşk büyüleri nasıl yapılmaktadır? İçirilerek yapılan büyüler ile ilgili ayrıntılar yazımız içerisindedir.

 İçirilen Büyüler Nedir, İçirilerek Yapılan Aşk Büyüleri Nasıl Yapılır?

Yedirilip içirilen büyüler, büyü kitaplarından günümüze dek gelmeyi başaran ve etkisi çok kuvvetli olduğu bilinen büyü uygulamaları arasında yer almaktadır. Özellikle sevdiklerini kendilerine aşık etmenin manevi ilimlerde yöntemlerini arayan kadınlar ve erkekler; kolay uygulanabilir bu tür manevi işlemleri uygulayarak amaçlarına ulaşabilmektedir. Havas ilimlerinde ve Ledün ilmi kaynaklarında sıkça bahsedilen içirilen büyüler; manevi yönden okunmuş ve dualı içeceklerin insanlara doğrudan tesir etmesi maksadıyla icra edilmektedir. Bu yazımızda içirilerek yapılan aşk büyüleri nasıl yapılır sorusunun yanıtlarını ve içirilen büyüler hakkında bilinmesi gerekenleri bulabilirsiniz.

İçirilerek yapılan büyüler, büyünün adından da anlaşıldığı üzere, manevi anlamda tesir altında bırakılmak istenen kişiye birtakım sıvı maddelerin içirilmesini kapsamaktadır. Bu maddeler, büyünün yapılış amaçlarına, hedeflere ve büyünün uygulanacağı kişinin özelliklerine göre değişebilmektedir. Havas ilimlerinde deneyimli medyum hocalar; içirilen büyüler konusunda benzersiz ve sadece büyü yapılacak kişiye özel karışımlar ve içecekler hazırlayabildikleri için bu uygulamalarda ilim ve irfan sahibi medyum hocalara da büyük ihtiyaç duyulmaktadır.

Tırnak yedirme büyüsü nedir, nasıl yapılır? Yazımız içerisinden inceleyebilirsiniz.

İçirilen Büyü Ne Demektir?

Havas ilimlerine uzak olan kişiler için açıklamak gerekirse; kadim büyü kitaplarında istenen etkinin meydana gelmesi için pek çok farklı uygulama icra edildiği herkes tarafından bilinmektedir. İstenilen etki, birisini aşık etme, birisini sevdiğinden ayırma, nasibini ve kısmetini bağlamak, kişiyi yataklara düşürecek kadar hasta etme ya da maddi açıdan zengin etme gibi bazı amaçlara göre farklılık gösterebilir. Bu tür amaçlarda uygulanan en etkili büyü çeşitleri de farklılık göstermektedir. Bilindiği üzere kadim büyü kitaplarında en sık başvurulan manevi uygulamalar arasında aşık etme büyüleri gelmektedir. Aşık etme büyüleri üzerinden bir örnek vermek gerekirse, yüzyıllar öncesinden günümüze kadar gelmiş aşık etme büyüleri;

  • Yakarak aşık etme,
  • Bağlayarak aşık etme,
  • Toprağa gömerek aşık etme,
  • İçirilerek aşık etme

gibi birbirinden farklı yöntemleri barındıran büyü çeşitlerinden oluşmaktadır. Dolayısıyla içirilen büyü nedir sorusunun cevabı olarak, bir kişiye istenen etkiyi hızlı ve kuvvetli bir şekilde sağlamak için o kişinin büyülenmiş, okunmuş veya tılsımlanmış bir sıvıyı içme aşamasına sahip olan büyü çeşitleri içirilen büyü kapsamına girmektedir.

İçirilen Büyülerin Özelliği Nedir?

Normal şartlar altında havas ve ledün ilimlerinde deneyimli medyum hocaların icra ettikleri tüm büyüler ile kadim büyü kitaplarında yer alan büyüleri uygulayan büyü üstatlarının bütün çalışmaları, insanlar dünyasında kuvvetli etkiler ortaya koymaktadır. Ancak büyü üstatlarının üzerinde yıllarca çalışmalar yapmalarının bir sonucu olarak bulunan içirilen büyüler, diğer büyülere göre çok daha etkili olabilmektedir. Çünkü bu tür büyüler, öncelikle maddelere uygulanır ve özellikle sıvı olarak seçilen bu maddeler büyünün etki etmesi istenen kişiye içirilerek bu sayede çok çabuk bir şekilde büyü tesirinin oluşmasını sağlamaktır.

Bu yüzden kadim büyü uygulamaları arasında yedirilip içirilen büyüler her zaman en çok dikkat çeken ve en sık başvurulan garanti yöntemler olarak görülmüştür. Misal sevdiğini kendine aşık etmek isteyen birisi; kadın ya da erkeğe yönelik aşk büyüsü icra etmek istediğinde, eğer içirilen büyüleri tercih ederse çok daha kısa sürede bu isteğine kavuşabilmektedir. Etkisi ve kuvveti çok güçlü olduğu bilinen içirilen büyüler; günümüzde ilim ve irfan sahibi deneyimli medyum hocalar tarafından en sık icra edilen büyü çeşitleri arasında da gösterilmektedir.

İçirilen Büyüler Nasıl Etki Eder?

Halk arasında içirilen büyülere merak salan kişilerin ve manevi ilimler konusunda derinlemesine bilgi sahibi olmak isteyenlerin en çok merak ettiği konulardan biri de içirilen büyülerin etkileri hakkındadır. Havas ilimlerinde küçük bir araştırma yapıldığında bile en etkili büyüler arasında olduğu gösterilen içirilen büyüler; nasıl oluyor da kişiler üzerinde bu denli kuvvetli etki kurabiliyor sorusunun yanıtını araştıran kişiler için açıklamak gerekirse, işin sırrı büyünün icra ediliş yönteminde ve büyüde kullanılan sıvı malzemelerde gizlidir.

Kadim büyü geleneğinde ve ezoterik öğretilerde gizli tutulan içirilen büyülerin uygulanması sırasında; büyüde kullanılan sıvı madde üzerine çok kuvvetli tılsım ve vefk uygulamaları yapılmaktadır. Büyünün hazırlanışında denenmiş ve etkisi kanıtlanmış tılsımlı sözler ile birlikte daha önce çok sefer kadim büyü kitaplarında belirtilmiş ritüellerin icra edilmesi sayesinde büyüde kullanılacak sıvı etkili bir hale getirilmektedir. Manevi anlamda özel gün ve gecelerde icra edilen bu yöntemler, ilim ve irfan sahibi medyum hocaların özel olarak hazırlayıp okudukları tılsımlı sözleri de içermektedir. Bu sözler sayesinde büyüde kullanılan sıvı büyünün etki etmesi istenen kişinin içmesi için son haline getirilmektedir.

Büyünün etki göstermesi istenen kişi, bu sıvıyı bilmeden herhangi bir şekilde içebilir. Büyülü ve tılsımlı sıvılar doğrudan kişinin içeceği şekilde hazırlanabileceği gibi herhangi bir yiyeceğine veya içeceğine katılarak da yapılabilmektedir. Bu sayede büyünün tesiri altında kalması istenen kişi doğrudan maddeyi vücuduna sokmuş olmaktadır. Bu işlemden sonra sadece kadim büyü kitaplarında ve manevi yönden deneyimli medyum hocaların bahsettikleri gibi bekleme sürecine girilmesi yeterli olmaktadır.

İçirilerek Yapılan Aşk Büyüsü Çeşitleri

Havas ve ledün ilimlerinde yer alan manevi uygulamalar arasında insanların yüzyıllar boyunca en çok ilgi gösterdikleri büyü çalışmaları muhakkak aşk büyüleri üzerine olmuştur. İçirilerek yapılan büyüler bu sebeple aşık etmede de sık sık kullanılmaktadır. Çünkü bir kişinin kendisine aşık olmasını ve bu sebeple büyü yapmayı göze alan kişiler, büyünün çok kısa sürede kuvvetli etkisiyle ortaya çıkmasını istemektedir. Bu isteği en iyi karşılayan büyüler arasında yer alan içirilerek yapılan aşk büyüsü çeşitleri şunlardan oluşmaktadır:

  • Büyülü şeker ile yapılan aşk büyüsü
  • Adet kanı içirilerek yapılan aşk büyüsü
  • Tuzla yapılan aşk büyüsü

Görüldüğü üzere içirilen büyüler, sadece sıvı maddelerden oluşmamaktadır. İsteyenler tuz ve şeker gibi katı maddelere de aşk büyüsü uygulaması yaparak bu maddelerin daha sonra büyünden etkilenmesi istenen kişilerin vücuduna bir şekilde sokulmasını sağlamaktadır. Örmeğin toz şekere veya küp şeker kullanılarak yapılan aşk büyüsünde daha sonra büyülü şekerler, kişinin çayına veya tatlısına katılarak bu kişinin büyüden etkilenmesine uygun ortam oluşturulabilir. Yine aynı şekilde tuza okunarak yapılan aşk büyüleri de ayrana katılarak büyünün icra edilmesi sağlanmaktadır.

İçirilerek Yapılan Aşk Büyüleri Nasıl Yapılır?

Esasında tüm aşk büyülerinde olduğu gibi içirilerek yapılan aşk büyüleri de kendi içinde birtakım tehlikeler içermektedir. Bu yüzden içirilerek yapılan aşk büyülerinde gerekli ilmi ve manevi desteği almak için mutlaka bu alanda deneyimli ve tecrübeli kişilerin yardımına başvurulması şarttır. Örneğin havas ve ledün ilimlerinde yüksek bilgi sahibi medyum hocalar; yaşamlarını bu tür uygulamalara adadıkları için aşk büyülerinde çok etkili sıvı karışımlar hazırlayabilmektedir. Bu karışımların hazırlanmasında kadim büyü kitaplarındaki manevi etkisi yüksek tılsımlar kullanılmaktadır.

İçirilerek aşk büyüsü yapmak da bu yüzden manevi anlamda tecrübe ve engin bilgi birikimi gerektiren bir konudur. Dolayısıyla bu alanda tecrübe sahibi olmadan bu tür uygulamalara girilmesi tavsiye edilmemektedir. Bunun yanı sıra içirilerek yapılan büyü nasıl bozulur sorusunun yanıtı da yine deneyimli medyum hocaların engin bilgilerinde gizlidir. Bu yüzden bu en etkili aşk büyüleri arasında gösterilen içirilerek yapılan büyülerin tesirinin ortadan kaldırılması için de medyum hocalara başvurulması tavsiye edilmektedir.

Adet Kanı İçirilerek Yapılan Aşk Büyüsü

Manevi uygulamalar arasında insanlar üzerinde çok kuvvetli aşk etkisinin kurulmasında içirilerek yapılan büyülerin en bilineni adet kanı büyüsüdür. Bu büyü sevdikleri kişinin kendilerine kör kütük aşık olması için yaptıkları en tehlikeli ancak bir o kadar da etkili bir büyü türüdür. Adet kanı büyüsü yapılışı medyum hocaların hazırladıkları tılsımlarla kişisel olarak gerçekleşmektedir. Dolayısıyla bu tür uygulamalarda kişiye özel ritüeller uygulanmaktadır. Ancak yine de bu manevi uygulamanın nasıl bir işlemlere tabi tutulduğunu öğrenmek isteyenler için adet kanı büyüsü icra edilmeden önce büyünün tılsımlı sözleri şu şekilde söylenmelidir:

  • Adet kanı içirilecek kişinin kendi adı ve annesinin adı zikredilerek; “Ayşe oğlu Hasan’ı seviyorum, o da beni sevsin, evine çocuklarına, bana bağlansın. Bu aybaşının hikmeti sayesinde kendi kanımla muradım yerime gelsin.”

Bu niyet uygulamasının ardından kanın ritüellere uyarak özenli bir şekilde hazırlanması ve içeceğe karıştırılması tavsiye edilmektedir. Sevdikleri tarafından sevilmek isteyen ve bu kişileri ömürleri boyunca sadece kendilerine bağlı kalmasını sağlamayı planlayan kadınlar; bu uygulamanın detaylarını deneyimli medyum hocalardan alacakları bilgiler ile öğrenebilirler. Özellikle havas ilimlerinde deneyim sahibi medyum hocalar; manevi anlamda normal insanlara göre çok daha farklı yeteneklere sahip oldukları ve dünya dışındaki varlıklar ile doğrudan iletişime geçebildikleri için, bu büyünün en etkili bir şekilde gerçekleşmesi için gerekli aşamaları aktaracaktır.

Soğutma büyüsü nedir, nasıl yapılır? Yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Tuz ve Şeker İçirilerek Yapılan Aşk Büyüleri

İçirilerek yapılan aşk büyüsü hangisidir sorusunun yanıtını arayan kişiler için uygulanabilir diğer yöntemler de her evde bulunan tuz ve şeker gibi gıda maddeleri kullanılarak yapılmaktadır. Aşk büyüsünün çok daha çabuk bir şekilde gerçekleşip vuku bulmasını isteyen özellikle kadınlar; kendilerine aşık olmasını istedikleri kişi için hazırlayacakları okunmuş şeker ve tuzlar ile kısa sürede istedikleri sonuçları alabilirler.

Tılsımlı sözler kullanılarak hazırlanan bu tür manevi uygulamalarda; tuz ya da şeker, belirli günlerde ve belirli saatlerde icra edilen aşk büyüsü ritüelleri ile özel bir tesir altına alınmaktadır. Bu şeker ve tuzun vakit kaybetmeden ya da farklı kişiler tarafından tüketilmeden önce mutlaka aşık olan kişinin vücuduna bir şekilde sokulması gerekmektedir. Bunun için en çok önerilen yöntemler çay, ayran veya tatlılar gibi içeceklerdir. Sıvı maddelerin içine karıştırılarak homojen bir hale getirilen büyü maddeleri, erkeklerin ya da kadınların bünyesine girdikten sonra yaklaşık 1 hafta içinde etkisini göstermeye başlayacaktır.

İçirilerek Yapılan Aşk Büyüleri Ne Zaman Etki Gösterir?

Aşk büyülerinin genelde ne kadar sürede etki göstereceği hakkında net cevaplar vermek; manevi ilimler alanında deneyimsiz veya sahtekar kişilerin sık sık düştüğü hatalardan biridir. Ancak sıradan aşk büyülerine göre çok farklı bir konuma sahip olan içirilerek yapılan aşk büyüsü uygulamaları standart aşk büyüsü çalışmalarına göre çok daha kısa sürede ve kuvvetli bir şekilde tesir göstermektedir. Dolayısıyla içirilerek yapılan aşk büyülerinde etki süresini söylemek hiç de zor olmamaktadır. Örneğin edinilen tecrübelere göre; içirilerek yapılan aşk büyüleri büyünün icra ediliş yöntemlerine bağlı kalmakla birlikte en geç 7 gün içinde tesirini göstermeye başlamaktadır. Bu nedenle içilerek yapılan aşk büyüleri özellikle sevdiklerini aşık etmek ya da evine ve kendine bağlamak isteyen kadınlar arasında en çok başvurulan yöntemlerin başında gelmektedir.

POPÜLER YAZILAR

Uzaktan Ayırma Büyüsü Nasıl Yapılır? Uzaktan Yapılan Ayırma Büyüleri

uzaktan ayirma buyusu etkileri
Evde uzaktan ayırma büyüsü yapmak isteyen kişiler, bu tür isteklerine ve amaçlarına yönelik hangi büyüleri icra... Devamını oku

Bağlama Büyüsü Nasıl Yapılır? Gerçek Bağlama Büyüleri

Bağlama büyüsü yapmak birçok açıdan büyü yaptırana ve büyü yapılana zarar verebilir. Bu nedenle tüm büyülerde... Devamını oku

Bağlama Büyüsü Nedir, Bağlama Büyüleri Nasıl Yapılır? 

bağlama büyüsü nedir
Bağlama büyüsü ile sevdiğiniz insanın size aşık olmasını sağlayarak ömür boyu onu yanınızda tutmayı sağlayabilirsiniz. Bununla... Devamını oku

İLGİLİ KONULAR

Lamia Büyüsü Nedir, Lamia Büyüleri Nasıl Yapılır?

lamia buyusu nasil yapilir
Lamia büyüsü, mitolojik konulardan esinlenerek günümüze kadar yapılan büyülerin arasında yerini alır. Bu büyü kara büyü... Devamını oku

Tırnak Büyüsü ve Cin Tırnağı Büyüsü Nedir, Nasıl Yapılır? 

tirnak ve cin tirnagi buyusu nasil yapilir
Tırnak büyüsü,  kara büyü olarak adlandırılır. Bu büyüyü yaptıranlar, istediği kişiyi kendine aşık etmek amacı ile... Devamını oku

Saç Büyüsü Nedir, Saç Büyüleri Nasıl Yapılır? 

sac buyusu nasil yapilir
Saç büyüsü ile sevdiğiniz insanı kendinize bağlayabilirsiniz. Bu büyünün yapılmasında saç teline ihtiyaç vardır. Saç teli... Devamını oku

MERAK ETTTİKLERİNİZ

Güvenilir Medyum Hoca Nasıl Anlaşılır?

medyumlar neler yapabilir
Güvenilir olan medyumların belirlenmesinde insanların bu medyumlar hakkında yaptıkları araştırmaların büyük önemi vardır. Medyumların Seçilmesi Medyum... Devamını oku

Hollanda’da Ünlü Büyücü Medyumlar

hollanda medyum hocalar
Hollanda’da büyü yaptırmak isteyenler çeşitli büyüleri kolay ve hızlı bir şekilde yaptırabilir.  Ülkede yapılan büyülerin her... Devamını oku

Hollanda En iyi Medyumlar

hollanda ask byusu
Hollanda’da işinde uzman olan medyumlara gidildiği zaman yapılan büyüler her zaman kısa sürede etkisini gösterir ve... Devamını oku
Hocaya yaz
7/24 İletişim Manevi Danışmanınız..
Bestami Hocayla canlı görüşün..
× Bestami Hocaya Yaz