Medyum Bestami Hoca
Sizden Gelenler
zekiye yıldıznameme bakabilirmisiniz.cok teşekkür ederim...
Elif Selam Hocam 19 sene evliyiz. 3 tane cocumuz var. Yoruldum hayat eşimle cok zor ğecimsiz......
Demircili Ünal Hocam ben çaşiştıgım yerde beni sevmiyorlar dürüst oldugum için beni herkes sevmesi ve yardımınızı rica......
Burak Merhabalar sevgilimle ben ailesinden habersiz 8 aydır bulunuyorduk ailesi yakaladı bizi öğrendi kızdan telefonu aldı......
Mustafa Tonca Sevdiğim bayanla evlenmeyi çok istiyorum hocam...
  • Anasayfa >
  • Büyü >
  • Saç ve Giysi Kullanılarak Yapılan Bağlama Büyüleri

Saç ve Giysi Kullanılarak Yapılan Bağlama Büyüleri

Saç ve giysi kullanılarak yapılan bağlama büyüleri nasıl yapılır, ne işe yarar, ne kadar sürede etkisini gösterir? Saç ve giysi kullanılarak yapılan bağlama büyülerini kimler yapabilir? Yazımızdan öğrenebilirsiniz.

 Saç ve Giysi Kullanılarak Yapılan Bağlama Büyüleri

Saç ya da giysi kullanılarak yapılan bağlama büyülerinde büyünün yapılmasının ardından kime büyü yapıldıysa aniden bağlanmaya ve aşık olmaya başlar. Bağlama büyüleri, etkisi kuvvetli olan büyülerdendir. Bu yüzden büyülerin doğru bir şekilde yapılıp düzgün etkisini göstermesi sağlanmalıdır. Yanlış yapılan bağlama büyüsünün sonucunda geri dönüşü olmayan durumlar meydana gelir. Bu yüzden bağlama büyüsünün yapılmasında işinde ehli olan medyum hocalarına başvurmak gerekir.

Saç Ve Giysi Kullanılarak Bağlama Büyüsü Neden Yapılır?

Saç ve giysi kullanılarak yapılan büyülerin amacı, karşıdaki kişiyi kendine aşık ederek onu bağlamaktır. Bazı durumlarda karşılıksız aşklar yaşanabilir. Karşılıksız aşkların yaşanmasının üzerine medyumlara başvurularak büyü yaptırılır. Büyü sonucunda istenilen herkes aşık edilebilir. Bağlama büyüleri her yaştan herkese yapılabilir. Evli insanlar dahi bu büyüyü yaptırabilir. Özellikle evlilikte gözü dışarıda olanlar, bu büyü sayesinde eşlerine daha sadık olur. Gözleri onlardan başkasını görmez.

Ayrıca en kolay etkili aşk büyüsüne de bakabilirsiniz.

Saç İle Bağlama Büyüsü Yapma

Saç ile bağlama büyüsü yapılırken büyünün yapılacağı insandan saç teli alınır. Daha sonra bu saç teline tılsımlı sözler söylenmeye başlanır. Bununla birlikte büyü yapılırken bağlama duaları da edilir. Burada önemli olan noktalardan bir tanesi, saç teline büyünün yapılığı kişinin isminin doğru bir şekilde söylenmesidir. Aksi takdirde büyünün tutmasını beklemek doğru olmaz. Bağlamak istenilenin ismi söylendikten sonra büyünün gerçekleşmesi için tılsımlı sözler söylenir. Bu sözlerin ardından bağlama büyüsü gerçekleşmiş olur.

Saç İle Yapılan Bağlama Büyüsünde Edilen Dua

Saç ile bağlama büyüsü yapılırken etkisi çok kuvvetli olan dua aşağıda şu şekilde yer alır:

  • “Ya Melik, sen arzın ve arşın hükmünü elinde tutarsın. Şüphesiz ki hüküm günün sahibi de sensin, gönlümden geçeni kabul et ve gönüllerimizi birbirine meylettir.
  • Ya Selam, sen esenlik veren ve kullarına sonsuz merhametle yaklaşansın, gönlümden geçeni kabul et ve gönüllerimizi birbirine meylettir.
  • Ya Vedud, gönüllere sevgi tohumu yerleştiren, insanları kadın ve erkek diye yaratıp sonra da birbirleriyle huzur bulmaları için gönüllerine muhabbet duygusu serpen sensin, gönlümden geçeni kabul et ve gönüllerimizi birbirine meylettir.
  • Ya Mucib, sen duaları layıkıyla işitensin. Şüphesiz ki sen kullarına herkesten daha yakınsın, gönlümden geçeni kabul et ve gönüllerimizi birbirine meylettir.
  • Ya Batın, sen gizli ve açık her şeyi bilirsin. Açıkça dilimizle ikrar ettiklerimizi de kalbimizde sakladıklarımızı da bilirsin, gönlümden geçeni kabul et ve gönüllerimizi birbirine meylettir.”
  • Ya Rabbim, hakkımda hayırlı olanı elbette benden iyi bilirsin. Sonsuz merhametinle bana da mutluluk bahşet ve beni de sevinen kullarından eyle. Onu bana, beni ona giriftar eyle, ya Rabbim .” (Amin)
  • “Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.”

Saç İle Yapılan Bağlama Büyüsü Etkili Midir?

Saç kullanılarak yapılan bağlama büyülerini yaptırıp etkilerini kısa sürede görenlerin sayısı oldukça fazladır. Büyünün doğru bir şekilde uygulanmasının ardından büyü tutmaya başlar. Büyünün etkisi de uzun süre devam eder. Hatta bazı durumlarda büyü bozma işlemi yapılmadığı takdirde büyü etkisini göstermeye devam eder. Bu sebepten dolayı bir tel saç ile ömür boyu birini bağlamak mümkün olabilir. Saç ile sevdiğini kendine bağlamak isteyen  herkes, medyum hocasına giderek büyünün etkisini ortaya  çıkarabilir.

Giysi İle Bağlama Büyüsü Yapma

Giysiler ile bağlama büyüsü saç telinde olduğu gibi kıyafetin gerekli olduğu bir büyüdür. Burada kıyafete söylenen tılsımlı sözler ile birlikte büyü gerçekleştirilir. Büyünün yapılmasının ardından kıyafet bağlanması istenilene giydirilir. Bu şeklide o kişiye büyünün etkisi geçer ve bağlama olayı gerçekleşir. Büyünün yapıldığı kişi, rüyasında sürekli sevgilisini görür. Onsuz bir şey yapmak istemez. Giysi ile bağlama büyülerinde büyük bir aşk ortaya çıkar. Bu aşk sonucunda sadece sevdiği düşünülür. Bu büyü çeşidinde de kime büyü yapılacaksa, onun ismi ile büyü yapılmalıdır. Eğer isim söylenmezse büyü tutmaz.

Giysi İle Yapılan Bağlama Büyüsünde Söylenen Sözler

Giysi ile yapılan bağlama büyülerinde söylenen sözler aşağıda şu şekilde yer alır

  • İlahi kalbimdeki niyetin aşkı ile sana gelmiş bulunmaktayım, senin dertlerime şifa ve merhametinle kalbime derman olacağını diliyorum. Nitekim sen kainatı yoktan yaratan sonsuz kudretin sahibi olarak ve insanın kalbine de muhteşem hissiyat bahşeden sonsuz ilmin sahibi olarak bana da merhametinle muamele edeceksin ve beni de bahtiyar kullarının kervanına katacaksın inşallah. Allah’ım yukarıda okuduğum besmele-i şerifin hürmeti için ve az önce okuduğum mübarek ayet-i kerimenin hakkı için bana, yapmış olduğun duanın kabulünü göstererek beni mutlu kullarının arasına kat ve duanın kabulünü bana göstererek beni bahtiyar kıl Allah’ım.

Bu sözlerin ardından Allah’a şu şekilde dua edilebilir:

  • Bismillahirrahmanirrahim,
  • Ya Rahman;
  • Kul hüvallahü ehad, Allahüs samed, Lem yelid ve lem yuled, Ve lem yekün lehu küfüven ehad.
  • Ya Vedud;
  • Vedduha, Velleyli iza seca. Ma vedde’ake rabbüke ve ma kala. Ve lel’ahıretü hayrün leke minel’ula. Ve lesevfe yu’tıyke rabbüke feterda. Elem yecidke yetiymen feava. Ve vecedeke dallen feheda. Ve vecedeke ‘ailen feağna. Femmel yetiyme fela takher. Ve emmessaile fela tenher. Ve emma binı’meti rabbike fehaddis.
  • Ya Mucib;
  • Elem neşrah leke sadrek, Ve vada’na ‘anke vizreke, Elleziy enkada zahreke, Ve refa’na leke zikreke, Feinne me’al’usri yüsren, İnne me’al’usri yüsren, Feiza ferağte fensab, Ve ila rabbike ferğab.

Saç Ve Giysi Kullanılarak Yapılan Bağlama Büyüsü Kimlere Yaptırılmalı?

Saç ve giysiyle büyü yapılmasında öncelikli olarak bu alanda uzman birisi olmak gerekir. Evde tek başına bağlama büyüsü yapmak çok fazla tavsiye edilen bir durum değildir. Bunun sebebi, büyüde meydana gelebilecek olası yanlışlıları engellemektir. Büyülerin uzman bir medyuma yaptırılmasının ardından bu hatalar da ortadan kalkar. Uzman medyumlar büyü yaparken kendilerine özel tılsımlı sözler de söyler Bu sözler büyünün daha etkili olmasını ve daha kısa sürede tutmasını sağlar. Bununla birlikte büyünün tarifinde yapılan yanlışlar da uzmanlar tarafından yapılmaz. Bu sebepten dolayı bağlama büyülerinin mutlaka alanında iyi olan insanlara yaptırılması önerilir.

Saç Ve Giysi Kullanılarak Yapılan Bağlama Büyüsü Bozulabilir Mi?

Saç ve giysiden yapılan bağlama büyülerinin bozulma durumu söz konusudur. Bunun için alanında iyi bir medyuma gidilmesi gereklidir. Büyü bozma işlemi, büyü yapma işlemi gibi dikkat edilerek yapılması gereken bir uygulamadır. Büyünün bozulmasının ardından büyü yapılanda herhangi bir etki kalmaz. Birden sevgilisinden soğumaya başlar. Onunla vakit geçirmek istemez. Önceden sürekli rüyada gördüğü kadını artık görmek istemez. Bunun gibi birçok olumsuz davranış bağlama büyülerinin bozulması sonucunda olur. Büyülerin bozulması, büyülerin tutma işlemi kadar uzun sürmez. Diğer bir ifade ile belirtmek gerekirse, büyü bozma işlemleri oldukça kısa sürede etkisini gösteren uygulamalardır.

Kocayı kendine köle etme duası nedir? İnceleyebilirsiniz.

Saç Ve Giysi ile Yapılan Bağlama Büyüsünde Dilek Dileme

Saç ve giysi ile bağlama büyüsü yapıldığında büyü sonunda ya da büyünün başlangıcında dilek duaları edilebilir. Aşağıda etkisi güçlü olan bir dilek duasının bir kısmı yer alır. Bu dua şu şekildedir:

  • Bismillâhir rahmânir rahîm.

El hamdu lillâhi rabbil âlemîn.

  • Aleyke ya rabbi. Ve es’elüke bi hakkı bi hurmeti Bismillahir rahmir rahıym.

Elif, lâm, mim. Zâlikel kitâbu lâ reybe fîh.

  • Aleyke ya rabbi. Ve es’elüke bi hakkı bi hurmeti Bismillahir rahmanir rahıym.

Elif lâm mîm. Allâhu lâ ilâhe illâ huvel hayyul kayyûm.

  • Aleyke ya rabbi. Ve es’elüke bi hakkı bi hurmeti Bismillahir rahmanir rahıym.

Yâ eyyuhân nâsuttekû rabbekumullezî halakakum.

  • Aleyke ya rabbi. Ve es’elüke bi hakkı bi hurmeti Bismillahir rahmanir rahıym.

Yâ eyyuhâllezîne âmenû evfû bil ukûd.

  • Aleyke ya rabbi. Ve es’elüke bi hakkı bi hurmeti Bismillahir rahmanir rahıym.

Elhamdu lillâhillezî halakas semâvâti vel arda.

  • Aleyke ya rabbi. Ve es’elüke bi hakkı bi hurmeti Bismillahir rahmanir rahıym.

Elif, lâm, mim, sâd.

  • Aleyke ya rabbi. Ve es’elüke bi hakkı bi hurmeti Bismillahir rahmanir rahıym.

Yes’elûneke anil enfâl.

  • Aleyke ya rabbi. Ve es’elüke bi hakkı bi hurmeti Bismillahir rahmanir rahıym.

Berâetun minallâhi ve resûlihî.

  • Aleyke ya rabbi. Ve es’elüke bi hakkı bi hurmeti Bismillahir rahmanir rahıym.

Elif lâm râ, tilke âyâtul kitâbil hakîm.

  • Aleyke ya rabbi. Ve es’elüke bi hakkı bi hurmeti Bismillahir rahmanir rahıym.

Elif lâm râ kitâbun uhkimet âyâtuhu.

  • Aleyke ya rabbi. Ve es’elüke bi hakkı bi hurmeti Bismillahir rahmanir rahıym.

Elif lâm râ tilke âyâtul kitâbil mubîn.

  • Aleyke ya rabbi. Ve es’elüke bi hakkı bi hurmeti Bismillahir rahmanir rahıym.

Elif lâm mim râ tilke âyâtul kitâb.

  • Aleyke ya rabbi. Ve es’elüke bi hakkı bi hurmeti Bismillahir rahmanir rahıym.

Elif lâm râ kitâbun enzelnâhu ileyke.

  • Aleyke ya rabbi. Ve es’elüke bi hakkı bi hurmeti Bismillahir rahmanir rahıym.

Elif lâm râ tilke âyâtul kitâbi ve kur’ânin mubîn.

  • Aleyke ya rabbi. Ve es’elüke bi hakkı bi hurmeti Bismillahir rahmanir rahıym.

Etâ emrullâhi fe lâ testa’cilûh.

  • Aleyke ya rabbi. Ve es’elüke bi hakkı bi hurmeti Bismillahir rahmanir rahıym.

Subhânellezî esrâ bi abdihî leylen.

  • Aleyke ya rabbi. Ve es’elüke bi hakkı bi hurmeti Bismillahir rahmanir rahıym.

El hamdulillâhillezî enzele alâ abdihil kitâbe.

Saç Ve Giysi İle Yapılan Bağlama Büyüsü Neden Önemlidir?

Saç ve bağlama büyüsünün önemli oluş sebebi, büyü çeşitlerinin içerisinde etkili bir büyü olmasıdır. Hem büyünün kısa sürede tutması hem de etkisinin kalıcı olması büyüyü kuvvetlendiren unsurlardandır. Bununla birlikte bağlama büyüleri ile birlikte evlilik yoluna da gidilebilir. Daha önce evlilik üzerine herhangi bir isteği olmayanlar dahi bağlanma büyüsü ile evlilik kararı almışlardır. Hatta bu şekilde sevgili olup evlenen çiftler de vardır. Bağlama büyüsünde aynı anda aşk büyüsünün etkileri de görülür Büyü kime yapıldıysa, büyük bir aşk duygusu içerisinde yer alır. Bağlama büyülerinde isimler söylenerek o insana doğru enerji aktarımı yapılır. Bu enerji ile aşk ve bağlılık oluşur. Bu şekilde karşılıksız sevgiler de karşılığını bulmuş olur.

POPÜLER YAZILAR

Antalya’da Ünlü Büyücü Medyumlar

antalyada unlu buyuculer kimler
Katagori: Büyü
Antalya’da medyumlar konusunda çok fazla seçenekler yer alır. Bu seçenekler iyi bir şekilde değerlendirilmelidir. İşinde uzman... Devamını oku

1 Günde Çok Hızlı Tutan Aşk Büyüsü

1-gunde-etkili-ask-buyusu
Yıldırım etkili çok hızlı tutan aşk büyüsü, özellikle aşkına kavuşma hevesi içinde vakit kaybetmeye tahammülü bulunmayan... Devamını oku

Karı Koca Arasına Muhabbet Aşk Duası 

kari koca arasina muhabbet duasi nasil yapilir
Karı koca arasındaki muhabbetti arttırmak isteyenler “Bismillahirrahmanirrahim. Ve elkaytü aleyke mehabetten minni '' duasını okumalıdır. Karı... Devamını oku

İLGİLİ KONULAR

Lamia Büyüsü Nedir, Lamia Büyüleri Nasıl Yapılır?

lamia buyusu nasil yapilir
Lamia büyüsü, mitolojik konulardan esinlenerek günümüze kadar yapılan büyülerin arasında yerini alır. Bu büyü kara büyü... Devamını oku

İçirilen Büyüler Nedir, İçirilerek Yapılan Aşk Büyüleri Nasıl Yapılır?

icirilerek yapilan buyuler nelerdir
Yedirilip içirilen büyüler, büyü kitaplarından günümüze dek gelmeyi başaran ve etkisi çok kuvvetli olduğu bilinen büyü... Devamını oku

Tırnak Büyüsü ve Cin Tırnağı Büyüsü Nedir, Nasıl Yapılır? 

tirnak ve cin tirnagi buyusu nasil yapilir
Tırnak büyüsü,  kara büyü olarak adlandırılır. Bu büyüyü yaptıranlar, istediği kişiyi kendine aşık etmek amacı ile... Devamını oku

MERAK ETTTİKLERİNİZ

Güvenilir Medyum Hoca Nasıl Anlaşılır?

medyumlar neler yapabilir
Güvenilir olan medyumların belirlenmesinde insanların bu medyumlar hakkında yaptıkları araştırmaların büyük önemi vardır. Medyumların Seçilmesi Medyum... Devamını oku

Hollanda’da Ünlü Büyücü Medyumlar

hollanda medyum hocalar
Hollanda’da büyü yaptırmak isteyenler çeşitli büyüleri kolay ve hızlı bir şekilde yaptırabilir.  Ülkede yapılan büyülerin her... Devamını oku

Hollanda En iyi Medyumlar

hollanda ask byusu
Hollanda’da işinde uzman olan medyumlara gidildiği zaman yapılan büyüler her zaman kısa sürede etkisini gösterir ve... Devamını oku
Hocaya yaz
7/24 İletişim Manevi Danışmanınız..
Bestami Hocayla canlı görüşün..
× Bestami Hocaya Yaz