Medyum Bestami Hoca
Sizden Gelenler
zekiye yıldıznameme bakabilirmisiniz.cok teşekkür ederim...
Elif Selam Hocam 19 sene evliyiz. 3 tane cocumuz var. Yoruldum hayat eşimle cok zor ğecimsiz......
Demircili Ünal Hocam ben çaşiştıgım yerde beni sevmiyorlar dürüst oldugum için beni herkes sevmesi ve yardımınızı rica......
Burak Merhabalar sevgilimle ben ailesinden habersiz 8 aydır bulunuyorduk ailesi yakaladı bizi öğrendi kızdan telefonu aldı......
Mustafa Tonca Sevdiğim bayanla evlenmeyi çok istiyorum hocam...
  • Anasayfa >
  • Büyü >
  • Papaz Büyüsü Evde Nasıl Yapılır? Etkisini Ne Zaman Gösterir?

Papaz Büyüsü Evde Nasıl Yapılır? Etkisini Ne Zaman Gösterir?

Papaz büyüsü evde nasıl yapılır? Etkisini ne zaman gösterir? Papaz büyüsünde önemli noktalar nelerdir? Büyü hakkında merak ettiğiniz soruların cevaplarına yazımızdan ulaşabilirsiniz.

 Papaz Büyüsü Evde Nasıl Yapılır? Etkisini Ne Zaman Gösterir?

Papaz büyüsü, yapılan büyülerin içerisinde etkisi oldukça kuvvetli büyüler ararsında ye alır. Bununla birlikte papaz büyülerinde konu sınırlandırması yoktur. Birçok konuda papaz büyüsü yapılabilir. Papaz büyüsünü yaptırmak isteyenler işinde uzman olan medyum Bestami hocaya müracaat edebilir. Hocanın tecrübeleri ve yetenekleri ile beraber büyünün etkisi kendini hemen göstermeye başlar. Bu sayede büyünün yapılma amacı ortaya çıkmış olur.

Papaz Büyüsünü Kimler Yaptırabilir?

Papaz büyüsünü yaptıranlar, büyünün çok fazla etkili olduğunu söyler. Büyü sonucunda ne için büyü yaptırdılarsa ona ulaştıklarını dile getirirler. Fakat bununla birlikte papaz büyüsünün korkutan yönleri de var. Büyü yaptırıldıktan sonra büyünün etkisinde kalan tarafın hareketlerinde tamamen değişimlerin meydana geldiği konuşulmaktadır. Bu değişimler bazen çok fazla olduğu için büyü yapılanın ailesi ya da arkadaş çevresi o kişiyi tanımayabilir. Bu sebepten dolayı büyü yapılırken oldukça iyi düşünmek gerekir.

Papaz büyüsünün etkilerini yazımızdan inceleyebilirsiniz.

Papaz Büyüsü Kuvvetli Mi?

Papaz büyüsünün gerçekleşme olasılığı diğer büyülerden daha fazladır. Büyüler yapıldıktan sonra evrende gerçekleşmesi için belirli bir sürenin beklenmesi gerekir. Büyüler genellikle yapıldıktan hemen sonra etkisini büyü yapılana göstermez. Fakat papaz büyüsü bu konuda diğer büyülerden kendini ayırır.

Büyü yapıldıktan sonra büyünün tutması için bekleme süresi bulunmaz. Diğer bir ifade ile belirtmek gerekirse, papaz büyüsü yapıldıktan sonra kendini göstermeye başlar.  Her kime büyü yapıldıysa, onun hareketlerini gözlemleyerek papaz büyüsünün tutup tutmadığı kolay bir şekilde anlaşılabilir.

Papaz Büyüsü Nasıl Anlaşılır?

Papaz büyüsünün etkileri açık bir şekilde kendini belli eder. Büyü yapılanlar birden agresif olmaya başlar. Papaz büyüsünün etkileri genelde olumsuz olarak kendini göstermeye başlar. Evli kişilere papaz büyüsü yapıldığında eşler arasında mesafe oluşur. Kime büyü yapıldıysa, o kişi uzaklaşma istediğinde olur. Buna benzer olarak sevgililere de papaz büyüsü yapıldığında aralarındaki aşk bitebilir. Birden uzaklaşma durumu sevgililer arasında da gerçekleşir.

Ayrıca papaz büyüsü sonucunda odaklanma sorunları ile karşılaşılır. Neye odaklanmak istenilirse, bunda başarılı olunmaz. Kafa sürekli bir şeyler ile meşguldür. Dalgın olmaktan dolayı işler de yolunda gitmez. Ayrıca bazıları büyünün kötü etkisinden dolayı kötü rüyalar da görebilir. Özellikle geceleri korkarak uyanma ya da kabus görme olayı söz konusu olabilir. Papaz büyüsünün buradan kuvvetli bir büyü olduğu anlaşılır.

Papaz Büyüsünün Uygulanışı

Papaz büyüsü yapılırken vücuttan alınan maddeler kullanılır. Bu maddeler tırnak, saç, vb. gibi kalıtsal özellikler taşıyan ve kişiye özgü olan maddelerdir. Bunlarla birlikte büyüde dualar edilebilir ya da büyü için değişik sözler söylenebilir. Aşağıda papaz büyüsünde okunabilen duanın bir kısmı yer alır. Bu dua şu şekildedir:

  • Ey dualara icabet eden, bize şahdamarımızdan daha yakın olan, esirgeyen, bağışlayan, lütfeden Allah’ım. Ey yerleri ve gökleri yaratan, gizli ve açık her şeyi hakkıyla bilen, mülkün ve saltanatın ve bütün varlıkların sahibi, gözden uzak gönle yakın, her şeye kadir olan yüce Allah’ım. Ey hesap gününün sahibi, rahmeti gazabından çok, insan ve cinleri ancak ibadet etsin diye yaratan, ilk emri “oku” olan, âlemlerin Rabbi Allah’ım. Ey yalnızların en yakını, tek başına kalanların dostu, çaresizlerin yardımcısı, fakirlerin sonsuz serveti, zayıfların kuvveti, gariplerin şikayet merci’i olan yüce Rabbimiz. Ey geceyi gündüze, gündüzü geceye katan, azameti ve yüceliği olan, ihsanı bol, rahmeti bol olan Rabbimiz. Bütün hamd ü senalar sanadır. Övgü ve şükürler sanadır, dua ve niyazlar, yalvarış ve yakarışlar, dile getirdiğimiz getiremediğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsustur Allah’ım. Biz ancak sana ibadet eder ve ancak senden yardım dileriz, ancak senin için namaz kılar ve ancak sana secde ederiz, yalnız sana yalvarır, ancak sana koşar ve sana yaklaştıracak şeyleri kazanmaya çalışırız. Böylece biz, huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi sana açtık. Ey Kerim ve Rahim olan Rabbimiz! Kendimizi senin uçsuz bucaksız inayetine, yardımına, affına, lütfuna, rahmetine, keremine bıraktık. Senden yardım bekliyoruz. Belki layık değiliz, belki yüzümüz yok, belki hakkımız değil, ancak biliyor ve ikrar ediyoruz ki senden başka gidecek yolumuz yok, senden başka tutunacak ipimiz yok, senden başka sığınacak kapımız yok, senden başka kimsemiz yok. Biz seni istiyoruz, maksudumuz sensin, bütün istediğimiz senin bizden razı olmandır, bize yar ve yardımcı olmandır. Ey “ol” emriyle bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız âlemleri yaratan ve “yok ol” emriyle de her şeyi bir anda yok etme gücüne sahip olan, Rahman ve Rahim olan Allah’ım. Gerçek olarak biliriz ve bildiririz ki, senden başka ilah yoktur. Ey yüceler yücesi, var ve bir olan Allah’ım!

Papaz Büyüsü Kime Yaptırılır?

Papaz büyüsü güçlü bir büyü olduğu için büyüde oldukça dikkatli olunması gerekir. Burada büyüde kullanılan malzemelerin doğru ve dikkatli bir şekilde seçilmesi önemlidir. Büyü sırasında söylenen sözler de büyünün uzman kişiler tarafından yapılması gerekliliğini ortaya koyar. Sözlerde yapılan hatalar sonucunda büyüde yanlış tutma ihtimali vardır.

Bunun yanı sıra büyü sonucuna meydana gelen etkilerin fazla olmasından dolayı yanlış yapılmasının ardından olumsuz etkilerde de artış meydana gelir. Bu sebepten dolayı uzman medyumlara gidilmelidir. Alanında uzman medyum Bestami Hoca bu konuda oldukça titiz çalışmalar sürdürür. Büyülerin hemen tutması ve etkisini uzun süre göstermesi alanında uzman olduğunu kanıtlar niteliktedir.

Papaz Büyüsünün Tutma Vakti

Papaz büyüsü yapıldıktan sonra ortalama olarak 3 ile 5 gün içerisinde etkisini gösterir. Burada büyünün doğru ve güzel bir şekilde yapılması önemlidir. Büyünün hatasız bir şekilde yapılmasının ardından tutma süresinde herhangi bir sıkıntı yaşanmaz. Büyünün etkisini gösterme süresi büyünün kime yapıldığına da bağlı olarak değişim gösterebilir. Bazılarında büyü etkisini çabuk bir şekilde gösterirken bazılarında ise etki daha geç kendini göstermeye başlar.

Bununla birlikte papaz büyüsünün tutma süresi işinde uzman medyum hocalarının büyüyü yapıp yapmadığına göre de değişkenlik gösterir. Bunun için büyüyü yaptırmak isteyenler, Bestami hocaya müracaat ederek kısa sürede etkisini göstermesini sağlayabilir.Dileyen herkes bu büyüyü yaptırarak amaçlarına ve niyetlerine uygun ortamı yaratabilir.

Papaz Büyüsünde Önemli Noktalar Nelerdir?

Papaz büyüsünün yapılması konusunda iyi düşünülmesi gerekir. Etkisi çok kuvvetli olduğu için belirli insanlara büyü yaptırılırken daha fazla düşünülmesi gerekir.  Papaz büyüsü özellikle sevgililere ya da eşlere yapılırken dikkatli olunmalıdır. Ayrılmaları için yapıldığı takdirde büyüyü yaptıranın da olumsuz etkilerle karşılaşma olasılığı bulunur.  Bunun yanı sıra birilerinin kötülüğü için papaz büyüsü yapıldığında da oldukça dikkatli davranmak gerekir. Ayrılma durumu büyüyü yaptıran için gerçekleşebilir.  Ayrılık, kıskançlık, vb. gibi etkisi daha kuvvetli olan konularda büyü yaptırılırken düşünülmesi gerekir.

Papaz Büyüsünden Korunmak Mümkün Mü?

Papaz büyüsünden korunmak için genellikle dua okunması faydalı olur. Öncelikli olarak kötü niyetli olunmalıdır. Kalbine kötülük taşıyanların kötülerle karşılaşması daha muhtemel bir durumdur. Bununla birlikte duanın yeri dinimizde oldukça fazladır. Her türlü kötü insanlardan kurtulmak için Allah’a dua edilmelidir. Özellikle geceleri yatmadan önce yapılan dualar kabul olan dualar arasında yer alır. Bunun yanı sıra gündüz evden çıkmadan önce de kötülüklerden ve nazardan korunmak için dua edilmelidir.

Allah her  zaman yardıma  muhtaç olan insanların yanında olur. Yeter ki kalp ve niyet temiz olsun. Dua etmeden önce dua edilecek yerin ve bedenin de temiz olması gerekir. Abdest alınarak vücut temizliği sağlanmalıdır. Ayrıca dua edilecek mekân da önemli bir yere sahiptir. Daha sessiz ve dikkatin dağılmadığı alanlar tercih edilmelidir. Aşağıda kötülüklerden korunmak için edilmesi gereken dualar ve surelerin isimleri yer alır. Bunlar şu şekildedir:

  • Fatiha suresindeki ayetlerden bazıları okunabilir.
  • Al’i İmran suresindeki bazı ayetler okunabilir.
  • En’am suresindeki bazı ayetler okunabilir.
  • Tövbe suresindeki bazı ayetler okunabilir.
  • Yunus suresindeki bazı ayetler okunabilir.
  • Hud suresindeki bazı ayetler okunabilir.
  • Müminum suresindeki bazı ayetler okunabilir.
  • Ankebut suresindeki bazı ayetler okunabilir.
  • Rum suresindeki bazı ayetler okunabilir.
  • Fatır suresindeki bazı ayetler okunabilir.
  • Saffat suresindeki bazı ayetler okunabilir.
  • Fetih suresindeki bazı ayetler okunabilir.
  • Hadid suresindeki bazı ayetler okunabilir.
  • Hasr suresindeki bazı ayetler okunabilir.
  • Cin suresindeki bazı ayetler okunabilir.
  • Buruc suresindeki bazı ayetler okunabilir.

Papaz büyüsü nasıl bozulur, çözülür? Merak ediyorsanız yazımızı okuyabilirsiniz.

Evde Papaz Büyüsünün Yapılması

Papaz büyüsünün genellikle uzman medyumlara yaptırılması önerilir. Fakat evinde büyü yapmak isteyenler için gerekli olan malzemeler yine de aynıdır. Aynı şekilde kime büyü yapılacaksa, ondan alınan saç ya da tırnak örneklerinin olması gerekir. Bunların o kişiye ait olup olmadığından oldukça emin olunmalıdır. Yanlış insandan alınan örnekler sonucunda büyü ona etki göstermeye başlar.

Malzemeler düzgün bir şekilde elde edildikten sonra büyü sırasında malzemelere telkinlerde bulunulması gerekir. Burada sözlerin doğru okunması gerekir. Büyü ne amaçla yapılacaksa, o amaç için etkili sözlerin söylenmesi lazımdır. Ayrıca etkili dilek, aşk, vb. gibi dualar da bu aşamada edilebilir. Son olarak büyüde tamamlanma aşaması vardır. Burada söylenmek istenen son sözler söylenir ve büyünün tamamlanması gerekir. Büyü tamamlandıktan sonra da bekleme süresi başlar. Büyünün evde yapılması olayında ev ortamının oldukça sakin olmasına da dikkat edilmelidir.

Papaz Büyüsünün Türleri Nelerdir?

Papaz büyüsü çeşitlilik olarak fazla türe sahiptir. Bu büyü ile birlikte insanlar aşk, bağlanma, sevdiğini geri döndürme konularında medyumlara gidebilir. Örneğin; papaz büyüsü yaptırıldıktan sonra karşılıksız olan bir aşk karşılıklı olmaya başlar. Büyünün etkisi ile birlikte büyü yapılan birden aşık olur. Gözü sevgilisinden başkasını görmez. Bunun yanı sıra bağlanma durumu da gerekleşebilir. Daha önce evine bağlı olmayan eşler için de büyü oldukça etkili bir özelliğe sahiptir. Büyü yapılması sonucunda evine ve yuvasına bağlı insanlar oluşur.

Erkeklere ya da kadınlara papaz büyüsü yapılabilir. Fakat bağlanma ve aşk büyüsü alanlarında en çok kadınlar büyü yaptırır. Genelde papaz büyüsünde de bu sebepten dolayı erkekleri aşık etme ya da bağlama isteğinde bulunulur. Ayrıca evlilik düşünmeyen erkekler büyü sonucunda evlilik kararı alabilir. Bunun dışında evini terk eden kocalar için büyü etkilidir. Döndürme büyüsü olarak da papaz büyüsü kuvvetli etkisini göstermeye başlar. Terk eden sevgiliye de kolay bir şekilde papaz büyüsü yapılabilir. Büyü sonucunda özlem duygusu oluşur. Terk ettiği sevgilisini aramaya başar. Hatta ona ne kadar aşık olduğunun farkına varır. Her türlü aşk, sevgi ve muhabbeti arttırmak için uzman medyumlara başvurularak büyü yaptırılabilir.

POPÜLER YAZILAR

Büyü Nasıl Yapılır? Gerçek Büyü Çeşitleri ve Tarifleri

Büyü Nasıl Yapılır?
Gerçek büyü yapmak ve büyülerin güçlü etkilerinden faydalanmak adına bazı fedakârlıklarda bulunmanız gerekmektedir. Özellikle kişide ruhsal... Devamını oku

Çevirgel Duası Nedir, Çevirgel Duası Nasıl Yapılır?

cevirgel duasi nasil yapilir
Çevirgel duasının orjinal haliyle okunuşu hakkında medyum hocaların tavsiyeleri şöyledir, Tesbihle zikir çekerek ve en etkilisi... Devamını oku

Aşk Büyüsü Nasıl Yapılır? Gerçek Aşk Büyüleri 

Gercek-ask-buyusu
Katagori: Aşk Büyüleri
Gerçek aşk büyüsü yapılışı, özellikle halk arasında kara sevda olarak bilinen platonik aşıkların en sık başvurduğu... Devamını oku

İLGİLİ KONULAR

Lamia Büyüsü Nedir, Lamia Büyüleri Nasıl Yapılır?

lamia buyusu nasil yapilir
Lamia büyüsü, mitolojik konulardan esinlenerek günümüze kadar yapılan büyülerin arasında yerini alır. Bu büyü kara büyü... Devamını oku

İçirilen Büyüler Nedir, İçirilerek Yapılan Aşk Büyüleri Nasıl Yapılır?

icirilerek yapilan buyuler nelerdir
Yedirilip içirilen büyüler, büyü kitaplarından günümüze dek gelmeyi başaran ve etkisi çok kuvvetli olduğu bilinen büyü... Devamını oku

Tırnak Büyüsü ve Cin Tırnağı Büyüsü Nedir, Nasıl Yapılır? 

tirnak ve cin tirnagi buyusu nasil yapilir
Tırnak büyüsü,  kara büyü olarak adlandırılır. Bu büyüyü yaptıranlar, istediği kişiyi kendine aşık etmek amacı ile... Devamını oku

MERAK ETTTİKLERİNİZ

Güvenilir Medyum Hoca Nasıl Anlaşılır?

medyumlar neler yapabilir
Güvenilir olan medyumların belirlenmesinde insanların bu medyumlar hakkında yaptıkları araştırmaların büyük önemi vardır. Medyumların Seçilmesi Medyum... Devamını oku

Hollanda’da Ünlü Büyücü Medyumlar

hollanda medyum hocalar
Hollanda’da büyü yaptırmak isteyenler çeşitli büyüleri kolay ve hızlı bir şekilde yaptırabilir.  Ülkede yapılan büyülerin her... Devamını oku

Hollanda En iyi Medyumlar

hollanda ask byusu
Hollanda’da işinde uzman olan medyumlara gidildiği zaman yapılan büyüler her zaman kısa sürede etkisini gösterir ve... Devamını oku
Hocaya yaz
7/24 İletişim Manevi Danışmanınız..
Bestami Hocayla canlı görüşün..
× Bestami Hocaya Yaz