Medyum Bestami Hoca
Sizden Gelenler
zekiye yıldıznameme bakabilirmisiniz.cok teşekkür ederim...
Elif Selam Hocam 19 sene evliyiz. 3 tane cocumuz var. Yoruldum hayat eşimle cok zor ğecimsiz......
Demircili Ünal Hocam ben çaşiştıgım yerde beni sevmiyorlar dürüst oldugum için beni herkes sevmesi ve yardımınızı rica......
Burak Merhabalar sevgilimle ben ailesinden habersiz 8 aydır bulunuyorduk ailesi yakaladı bizi öğrendi kızdan telefonu aldı......
Mustafa Tonca Sevdiğim bayanla evlenmeyi çok istiyorum hocam...

Kabul Olmuş Aşk Duaları 

Kabul olmuş aşk duaları hangileridir, nasıl okunur? Kesin tutan aşk duası var mı? Aşk duaları kaç günde etkisini gösterir? Merak edilen bilgileri içeriğimizden inceleyebilirsiniz.

 Kabul Olmuş Aşk Duaları 

Aşk dualarının kabulü sonucunda insanlar dilediklerini kendilerine kolay ve hızlı bir şekilde aşık edebilir. Fakat aşk dualarının okunmasında dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Özellikle aşk dualarının her zaman abdestli bir şekilde okunması gerekir. Bu sayede edilen dualar hemen kabul olur.

Aşk Duaları Nasıl Edilmeli?

Aşk dualarının okunmasında dikkat edilecek noktalardan bir tanesi abdest alındıktan sonra duanın okunmasıdır. Abdest alınmadan edilen duaların kabul olma olasılığı daha düşüktür. Eğer mümkünse boy abdesti alınmalı, değilse normal abdest alınarak beden temizliği sağlanmalıdır. Abdest alındıktan sonra kıyafetlerin de son derece temiz olması gerekir. Temiz bir şekilde Allah’ın huzuruna çıkıldığı takdirde dualar kabul olur. Dua etmeden önce edilecek mekan sakin olmalıdır. Gürültülü ya da kalabalık yerlerde dua edildiği zaman dikkatler dağılır. Bu sebepten dolayı mümkün olduğunca sakin yerlerde dua edilmelidir.

Aynı zamanda dualarda içten olmak son derece önemlidir. İçten ve samimi bir şekilde edilen dualar sonucunda Allah duaları kabul eder.  Ayrıca içte kötü niyet de bulundurmamak gerekir. Birine karşı kötü niyetli dualar yapılmaması gerekir. Her bir dua hayırlı ise kabul olur. Dua etmeden önce bu düşünceye sahip olunması gerekir. Eğer bir dua kabul olmuyor ise Allah’a isyan etmek yerine hayırlı değilmiş düşüncesi içerisinde olmak gerekir. Fakat dua edilmesinde ısrarcı olunmalıdır. Bir dua kabul olmuyorsa dua edilmeye devam edilmelidir. Dualar doğru vakitte kabul olmak için bekler.

Aşk Dualarının Kalıcı Etkileri Nelerdir?

Birini aşık etmek amacı ile yapılan duaların kalıcı olması insanların hayatları boyunca mutlu olmasını sağlar. Yapılan her duada söylenenler çiftler arasındaki aşk alevinin yeniden canlanmasına vesile olur. Dualar edildikten sonra kabul olduğunda dua edilme hali bırakılmamalıdır. Duaların kabul olmasının ardından şükür ederek yeniden dua edilmelidir. Aşk dualarında duaların kabul olmasının ardından etkiler hemen görülmeye başlar. Daha önce birine platonik bir şekilde aşık olanlar aşklarına karşılık bulur. Hayatında biri olanlar da sevgilileri ile daha yoğun bir şekilde aşk yaşar.

Aşk duaları çiftler arasındaki saygıyı da arttırır. Birbirlerini önemsemeyen çiftler bu dua sayesinde birbirlerine daha ilgili olmaya başlar. Duaların gücü ile eşinden boşanmak isteyen kocalar da evlerine geri dönme kararı alır ve yaptıklarından dolayı pişmanlık duyar. Aynı pişmanlık eşini aldatanlar için de geçerli olur. Üstelik bu bağlılık ve aşk duyguları insanların hayatları boyunca devam eder. Sürekli dua edilmesiyle birlikte insanlar aşk hayatlarında şansı elde eder ve bu şans yaşamları boyunca onların yanında olur.

Giden Koca İçin Okunacak Aşk Duası

Kocası tarafından terk edilmiş kadınların çaresiz olması epeyce üzücü bir durumdur. Bazı zamanlarda kadınlar kocaları tarafından terk edildiğinde hayatlarında boşluk hisseder. Özellikle eşini seven ve ona deli gibi aşık olan kadınlar için boşanmak ya da terk edilmek durumu epeyce üzücü bir durumdur. Çoğu zaman bu boşanma olayının olmasını engellemek zordur. Fakat Allah her durumda çaresiz olmadığımızı söyler.

Duaların dinimizde yeri oldukça fazladır. Her zor anımızda dua ederek Allah’tan yardım istenilmelidir. Ümitsizliğe düşüldüğü zaman insanlarda depresyon durumu hakim olur. Çoğunlukla aşk acısı çekerler ve kendileri için oldukça zor bir dönem olur. Bu durumdan çıkmak için destek almanın yanında dualar da oldukça önemlidir. Manevi huzurun bulunması sonucunda insanlar hayatlarında yaşadıkları üzüntünün içerisinden çıkar ve kendilerini daha mutlu ve huzurlu hisseder. Özellikle gece edilen duaların insanlar üzerinde kalıcı etkisi vardır. Duaların kabul olması sonucunda kocalar evlerine dönünce kadınlar eski mutluluklarına kavuşur. Evlerine dönen kocalar ile eşleri arasındaki sevgi ve saygı da artarak tekrar ayrılma durumu ortadan kalkar.

Aşk Büyüleri İle Nasıl Aşık Edilir?

Büyülerin aşık etmedeki etkisi çok fazladır. Yapılan büyü türleri içerisinde en etkili olan büyülerden bir tanesi aşk büyüleridir. Büyülerin yapılmasının ardından insanlar bir hafta içerisinde etkisini görmeye başlar. Aşk büyüleri alanında uzman hocalara ya da medyumlara yaptırılmalıdır. Aksi takdirde büyülerin yanlış olması sonucunda insanların hayatlarında kalıcı hatalar söz konusu olabilir.

Yapılan büyülerde söylenen tılsımlı sözler ve edilen dualar o büyünün daha etkili ve kalıcı bir şekilde tutmasına yardımcı olur. Büyülerde söylenen her söz ve edilen her dua insanlara enerji yansıması olarak geri döner. Bu sebepten dolayı herhangi bir şekilde hata olmamalıdır. Aşk büyülerinde bazı zamanlarda büyü yapılanın resmi de kullanılır. Resimlere bakılarak dualar edilir. Daha sonra büyünün tutması sonucunda insanlar dilediklerini aşık edebilir.

Platonik olarak aşık olan erkekler ve kadınlar aşklarına karşılık bulur ve hayatları boyunca gerçek aşk ve sevgi duygusunu yaşamış olurlar. Büyülerin olumlu etkileri soncunda daha önce aşık olamayanlar da aşk duygusunun nasıl bir duygu olduğunu yaşar. Ayrıca büyülerde edilen dualar da yaşanılan aşk duygusunun çok daha fazla hissedilmesine katkı sağlar. Büyülerde dua edilirken de dikkatli olunmalıdır. Duaların Arapçaları ve Türkçeleri bulunur. Arapça bilemeyenler Türkçe dua ederek kelimelerde yapılabilecek hataların önüne geçebilir. Dikkatli bir şekilde edilen dualar sonucunda gerçek aşk duygusu ortaya çıkar.

İmkansız birini kendine aşık etmek için okunacak duaları yazımızdan inceleyebilirsiniz.

Kadınlar Nasıl Aşık Edilir?

Aşk dualarının kadınlar üzerindeki etkileri de oldukça kuvvetlidir. Kendini terk etmiş kadınlar sebebiyle üzülen erkekler giden sevgililerinin dönmesi için dua edebilir Bu duaları genellikle gece etmeleri dualarının daha hızlı bir şekilde kabul olmasına yardımcı olabilir. Bununla birlikte gün içerisinde duaların kabul olma saati vardır. Fakat bu saatin hangi vakit olduğu belli değildir. Bu sebepten dolayı günün her saatinde dua edildiğinde duaların kabul olma olasılığı daha fazladır.

Aşk duaları aynı zamanda aşık edilecek kadınlar için de okunabilir. Bu duanın kabul olması ile birlikte erkekler diledikleri kadını kendilerine çok kolay bir şekilde aşık edebilir. Aşk duaları ile evlenmek de mümkündür. Hem erkekler hem de kadınlar aşk duaları ederek hayatlarına hayırlı kısmetler gelmesini sağlar. Daha sonra bu kısmetler gelir ve evlilik yolunda adımlar atılır. Aşk duaları sayesinde hayatında huzur ve mutluluk bulan çok sayıda insan vardır. Hepsi duaların mucizevi etkileri sayesinde eşleri ile mutlu bir şekilde yaşar.

Aşk Duaları İle Birlikte Nazar Duasının Okunması

Mutlu çiftler üzerindeki nazar sonucunda aralarındaki aşk bozulabilir. Bazı zamanlarda evliliği ya da ilişkisi çok iyi giden insanların üzerinde nazar daha çok vardır. Özellikle enerjisi düşük olanlar nazarı daha kolay ve hızlı bir şekilde üzerlerine alır. Bu insanların evden çıkmadan ya da gece yatmadan önce bol bol nazar dualarını okuması gerekir. Bu nazar dualarından en etkili olanları arasında Felak ve Nas Sureleri yer alır. Bu surelerin her ikisi de insanlar için oldukça faydalıdır. Bu duaların yanında Ayetel Kürsi ile de nazardan korunmak mümkündür. Aynı şekilde dikkatli bir şekilde okunduğu zaman Allah insanların üzerindeki nazarı kaldırır ve çiftler aşk ve mutluluk dolu hayatlarına kaldıkları yerden devam eder.

Bu dualar ile birlikte nazardan da korunabilir. Nazar değmeden önce nazar duası ile alınan önlemler sonucunda çiftler insanların olumsuz enerjilerinden kötü bir şekilde etkilenmez. Hem aşk hem de nazar duaları insanların kendilerini iyi hissetmelerine yardımcı olur. Bu sebepten dolayı sürekli Allah’a dua edilmelidir.

Çevirgel Duası İle Birini Aşık Etme

Aşk için etkili Çevirgel duası sayesinde giden sevgililer geri döner ve yeniden aşık olur. Bazı sevgililer ayrılma konusunda ısrarcı olur ve onları bu fikirlerinden döndürmek son derece zordur. Fakat çevirgel duası ile insanları ikna etmek son derece kolaydır. Aşk duaları sayesinde insanlar sevdiklerinin ne kadar değerli olduğunu anlar. Duaların mucizevi etkileri ile birlikte sevgililer aralarını düzeltir ve mutsuz çift olmaz. Çevirgel duası aynı zamanda eşler için de yapılabilir. Duanın kabul olması oldukça hızlıdır.  Dua doğru bir şekilde edilmelidir. Duaların yanlış okunması onların farklı anlama gelmesine sebebiyet verebilir.

Kısmet Açmak İçin Okunacak Dua

Kısmetinin kapalı olduğuna inanlar çoğu zaman ya dua eder ya da büyü yaptırır. Her iki yöntem de kısmetin açılmasında son derece etkili yöntemlerdir. Bazı insanlar evlenmek ister fakat evlenmez. Hayatlarına giren insanlarla bir türlü ilişkileri evlilik noktasına gitmez. Bu gibi durumlarda insanlar hayatları boyunca hiçbir zaman evlenemeyeceklerine inanır. Fakat bu şekilde karamsar olmak insanların hayata karşı küsmesine sebep olur. Aşk büyülerinde olduğu gibi kısmet büyülerinde de insanlar bu konuda kendilerine uygun bir eş için büyü yaptırır.

Yapılan büyülerin tutmasının ardından insanların kısmeti açılır. Büyülerde kısmetlerin açılması için çeşitli dualar edilir ve bu duaların kabul olması sonucunda insanların karşılarına değişik kısmetler çıkar. Burada dua edilirken her şeyin hayırlı olması için de dua edilmelidir. Özellikle karşılaşılan kısmetlerin hayırlı olması insanların ileride mutlu hayat yaşamaları konusunda son derece önemlidir. Kısmet açma büyülerinde de uzman medyumlarla çalışılması gerekir. Büyülerin aşamasında son derece özen gösterilmeli ve bu büyülerde söylenen tılsımlı sözlere de dikkat edilmelidir. Büyülerde yapılan hataların her biri gelecekte daha ciddi sorunlara yol açabilir.

Kısmet açma büyüleri için etkili medyumlara özel tarifler de bulunur. Bu tarifler medyumlar arasında farklılık gösterir. Fakat tüm medyumlar büyülerinde etkili olması için dua kullanır. Bu sebepten dolayı medyumlara gidildiğinde yaptığı büyülerde dua okunması oldukça önemlidir.

Aşk Dualarının Edilme Zamanı

Aşk duası etmek isteyenler için herhangi bir şekilde zaman kısıtlaması yer almaz. Aksine günün her saatinde kolay bir şekilde dua edilebilir. Fakat bazı özel duaların kabul olması daha olası bir durumdur. Bunlar genellikle dini günler ve namaz vakitleridir. Bu vakitlerde dua edilmesinin ardından dualar hızlı bir şekilde kabul olur ve etkilerini göstermeye başlar. Aşk duaları da bu vakitlerde okunduğunda dualardan daha iyi bir sonuç elde edilebilir. Aşk duaları için uygun vakitler arasında yer alan Cuma akşamlarında da bol bol dua edilmelidir. Edilen dualar sayesinde insanlar hayatlarına birini alır ve bununla birlikte evliliğe doğru bir adım atar.

Başkası İçin Okunacak Aşk Duası

Başka biri için edilen dualar dinimizde oldukça önemlidir. Allah kendimiz için ettiğimiz duaların yanında başkaları için de dua etmemizi önerir. Özellikle başkaları için edilen dualar daha hızlı bir şekilde kabul olur. Ayrıca başkalarını mutlu etmek de bizlerin sevap kazanmasını sağlar. Aşk dualarında da durum aynı şekildedir. Başka insanlar için edilen dualar ile birlikte insanlar hayatlarında mutluluk ve huzur yakalar. Bizler de buna vesile olduğumuz için mutlu oluruz. Başkalarına dua etmenin hem dini olarak faydası vardır hem de insanları manevi olarak iyi hissettirir.

POPÜLER YAZILAR

Uzaktan Ayırma Büyüsü Nasıl Yapılır? Uzaktan Yapılan Ayırma Büyüleri

uzaktan ayirma buyusu etkileri
Evde uzaktan ayırma büyüsü yapmak isteyen kişiler, bu tür isteklerine ve amaçlarına yönelik hangi büyüleri icra... Devamını oku

Bağlama Büyüsü Nasıl Yapılır? Gerçek Bağlama Büyüleri

Bağlama büyüsü yapmak birçok açıdan büyü yaptırana ve büyü yapılana zarar verebilir. Bu nedenle tüm büyülerde... Devamını oku

Bağlama Büyüsü Nedir, Bağlama Büyüleri Nasıl Yapılır? 

bağlama büyüsü nedir
Bağlama büyüsü ile sevdiğiniz insanın size aşık olmasını sağlayarak ömür boyu onu yanınızda tutmayı sağlayabilirsiniz. Bununla... Devamını oku

İLGİLİ KONULAR

Kendine Aşık Etme Büyüsü, Zikir ile yapılan Esmalar ve Duası

Kendine-asik-etme-duasi
Birini kendine aşık etme büyüsü ve zikir ile yapılan esmalar, bağlama büyüleri ve duaları gibi manevi... Devamını oku

En Etkili Aşk Büyüsü Nasıl Yapılır? Muhabbet Esmaları ve Duaları

en-etkili-ask-buyusu
En kuvvetli aşk büyüsü yapılışı sevdiklerine bir an önce kavuşmak isteyen kişilerin internet üzerinden araştırdığı büyü... Devamını oku

Birini Kendine Aşık Etme Sevdirme Duası

asik-etme-duasi
Sevdiğin birini kendine aşık etme ve sevdirme duası, dini bütün Müslümanların, gönüllerindeki aşk duygusunu veren Yüce... Devamını oku

MERAK ETTTİKLERİNİZ

Aşk Duası Ritüeli ile Sevdiğine Kavuş

ask ritueli nasil yapilir
Aşk ritüelleri ve aşk duaları ilişkilerde ve evliliklerde meydana gelen sorunları ortadan kaldırmak amacı ile uygulanmaktadır.... Devamını oku

En Etkili Aşk Duası Ritüeli 100’de 100 Garanti

en etkili ask duasi hangisidir
Aşık etme duaları sayesinde garantili bir şekilde karşılıksız aşklara çözümler bulunabilir. İstenilen aşk dualarının okunmasında dikkat... Devamını oku

Kadını Kendine Aşık Etme Duası

kadini kendine asik etme duasi
Kadınları aşık eden ve bağlayan duaların okunmasında her zaman dikkat edilmesi gereken kurallar vardır. Bu kurallara... Devamını oku
Hocaya yaz
7/24 İletişim Manevi Danışmanınız..
Bestami Hocayla canlı görüşün..
× Bestami Hocaya Yaz