Medyum Bestami Hoca
Sizden Gelenler
zekiye yıldıznameme bakabilirmisiniz.cok teşekkür ederim...
Elif Selam Hocam 19 sene evliyiz. 3 tane cocumuz var. Yoruldum hayat eşimle cok zor ğecimsiz......
Demircili Ünal Hocam ben çaşiştıgım yerde beni sevmiyorlar dürüst oldugum için beni herkes sevmesi ve yardımınızı rica......
Burak Merhabalar sevgilimle ben ailesinden habersiz 8 aydır bulunuyorduk ailesi yakaladı bizi öğrendi kızdan telefonu aldı......
Mustafa Tonca Sevdiğim bayanla evlenmeyi çok istiyorum hocam...

4444 Salat-ı Tefriciye Duası Nasıl Okunur? Fazileti ve Esrarı

4444 Salat-ı Tefriciye Duası nasıl okunur, önemi ve sağladığı yararlar nelerdir? Dua hakkında merak edilenlerin cevabına yazımızdan ulaşabilirsiniz.

 4444 Salat-ı Tefriciye Duası Nasıl Okunur? Fazileti ve Esrarı

4444 Salât-ı Tefriciye Peygamber efendimize edilen duadır.  Bu duanın edilmesi sonucunda bütün kötülüklerden ve belalardan arınmış oluruz. Duanın edilmesi ile Allah’a yalvarıp sığınarak ondan yardım isteriz. 4444 Salât-ı Tefriciye duasının eksiksiz ve düzgün bir şekilde okunması gerekir.  Dua anlamına uygun olarak iyi niyetle okunduğu zaman Allah bütün duaları kabul eder.

Kuran-ı Kerim’de 4444 Salât-ı Tefriciye Duasının Önemi

Kuran-ı Kerim’de 4444 Salât-ı Tefriciye duasının önemi oldukça büyüktür. Özellikle Müslümanlar için namaz kılındıktan sonra edilen duaların başında ve sonunda salât ve selam getirmek büyük sevap olup bütün duaların gerçekleşmesi sağlanır. Selam ve salâvat genellikle “sallallahu aleyhi ve selem” ya da  “aleyhisselatü vesselam” şeklinde yapılabilir. Bununla birlikte uzun dualar ile de salât ve selam getirilebilir. Örneğin; namaz kılma esnasında Tahiyyat,  Salli, Barik dualarının okunması salâvat olarak kabul edilir.

Sevdiğine kavuşma duası nedir? Yazımız içerisinden inceleyebilirsiniz.

Hadislerde Salâvattan Nasıl Söz Edilir?

Hadislerde Salâvat getirmenin ne kadar önemli olduğu açık bir şekilde dile getirilmektedir. Aşağıda salâvatın önemine ve değerine vurgu yapan Sahih hadislerinden aşağıda örnekler detaylı bir şekilde verilmektedir:

  • “Resûlullah Sallallahu aleyhi ve sellem’den işittim, buyurdu ki: “Her kim, benim üzerime salâvat getirirse, Allah Teâlâ bu yüzden o kimseye on misli mağfiret eder.”
  • “Kıyamet gününde bana halkın en yakın olanları ve şefaatime hak kazananları, Benim üzerime en çok salâvat getirenleridir.”
  • “Yanında ben anıldığım halde üzerime salâvat getirmeyen adamın yüzü yere sürtülsün, hakarete uğrasın.”

Yukarıda verilen Sahih hadislerinde salâvat getirmenin ne derece önemli ve yararlı olduğu anlatılmaktadır.  Bu yüzden herkes muhakkak namaz kılma aşamasında ettikleri dua esnasında veya normal yaşantıda edilen dualarda muhakkak salâvat getirmelidir.

Salâvatın Önemi Nedir?

Salâvat getirmenin önemi oldukça kutsaldır. Çünkü,  Peygamber Efendimize salat ve selam getirmemiz durumunda Allah,  bütün sıkıntılarımıza ve hastalıklarımıza çare bulur.  Yapmamız gereken tek şey,  en içten duygularımızla ve niyetimizle 4444 kere salâvat getirerek Allah’a sığınmaktır.  Özellikle evlilik hayali kuranlar, Allah’tan hayırlısını isteyip dileyerek ona sığınabilir. Bunun dışında borçlardan kurtulmak veya iş hayatında daha yüksek bir konuma geçmek için de salâvat getirilmesi gerekir.  Bu sayede Allah, sesimizi duyarak bize her zaman yardım elini uzatır.

4444 Salât-ı Tefriciye Duası Nasıl Okunur?

4444 Salat-ı  Tefriciye duasının okunmasında çok dikkatli  olmak gerekir. Çünkü,  salavat getirince en içten duygularımızla Peygamber Efendimize sevgimizi göstererek ona olan bağlılığımızı göstermiş oluruz. Bunun için salâvatların eksiksiz ve hatasız bir şekilde okunması gerekir. Aşağıda 4444 Salât-ı Tefriciye duasının okunuşu yer alır:

  • Allahümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.

Yukarıda verilen duanın harfi harfine okunması gerekir.  Bu duanın okunması sonucunda Allah bizim başımızda olan bütün dertleri ve sıkıntıları anında uzaklaştırır. Bu sayede Allah katında refah ve huzura erişmiş oluruz.

4444 Salât-ı Tefriciye Duasının Meali Ne Anlama Gelir?

4444 Salât-ı Tefriciye duasının mealinin anlamı oldukça önemlidir.  Duanın okunmasından önce anlamının iyi bir şekilde öğrenilmesi gerekir. Çünkü 4444 Salât-ı Tefriciye duasında Allah’a ve Peygamber Efendimize olan sevgi ve bağlılık duygularımız tamamen ön plana çıkar. Bu yüzden duanın içten bir şekilde anlamına uygun olarak okunması gerekir. Aşağıda 4444 Salât-ı Tefriciye duasının meali yer alır:

  • “Allah’ım! Peygamber Efendimiz Hazret-i Muhammed’e (S.A.V) en üstün, eksiksiz ve kâmil bir şekilde salât ve selâm olsun. O öyle bir Peygamber’dir ki, düğümler O’nun hatırına çözülür, sıkıntılardan Onunla çıkılır, hüzünler, kederler ve ihtiyaçlar O’nun aşkına giderilir, her isteyene Onunla ulaşılır, işlerin sonu Onunla güzel biter, yağmurlar Onun keremli yüzü suyu hürmetine yağar. O’na (S.A.V), O’nun yakınlarına ve ashabına tüm göz sahiplerinin göz açıp kapama sayısınca, her nefes alanın aldığı nefes miktarınca ve Senin bildiğin kâinatın her zerresi adedince salât ve selâm eyle”.

Yukarıda verilen mealin okunması durumunda da içten bir şekilde edilen duanın kabulü anında gerçekleşir. Bu yüzden 4444 Salât-ı Tefriciye duasının Arapçasını bilmeyenler mealini de okuyabilir.

4444 Salât-ı Tefriciye Duasının Fazileti Nedir?

4444 Salât-  Tefriciye duasının okunmasından sonra faziletleri meydana gelir. Aşağıda 4444 Salât-ı Tefriciye duasının okunmasından sonra kazanılan faziletler detaylı bir şekilde anlatılmaktadır:

  • 4444 Salât-ı Tefriciye duasını okuyanların bütün sıkıntıları geçmiş olur.
  • Bununla birlikte evlilik hayali kuranlar, 4444 kere salâvat getirerek muratlarına erer ve bir ömür boyu huzurlu bir şekilde evliliklerini sürdürür.
  • Bunun yanı sıra bütün namazların kılınmasından sonra 11 tane Salâvat-ı Tefriciye okunması sonucunda maddi sıkıntılardan tamamen kurtulur ve duayı eden herkesin iş kariyerinde yüksek konumlarda olması Allah tarafından sağlanır.

Yukarıda verilen faziletlerden yararlanmak isteyen herkesin istenilen sayıda ve niyette 4444 Salat-ı  Tefriciye  okuması  gerekir. Duanın okunması sonucunda Allah herkesin sıkıntısına ve üzüntüsüne çare bulur.

4444 Sayısı Ne Anlam İfade Eder?

Salat-ı Tefriciye duasının 4444 kere okunması önerilir. Fakat bu sayıda okunmaması durumunda duaların kabul olmayacağı düşüncesi tamamen yanlıştır. Duanın okunmasından sonra niyetin içten ve samimi bir şekilde edilip okunmasına göre Allah kendi iradesi ile duanın kabul olup olmayacağına karar verir. 4444 Salât-ı Tefriciye duası, abdestsiz bir şekilde de okunabilir.  Fakat daha sevap kazanmak için abdest alınması tavsiye edilir. Bu sayede sünnet davranışları yaparak Peygamber Efendimizin sevgisini ve merhametini kazanmış oluruz. Bunun için de Salâvat-ı Tefriciye duasının 4444 kere okunması gerekir. Çünkü, duayı 4444 kere okuyarak sünnet davranışı yerine getirmiş oluruz.

4444 Salât-ı Tefriciye Duasını Okumadan Önce Yapılan Hazırlıklar Nelerdir?

4444 Salat-ı  Tefriciye duasının  okunmasından önce bazı  hazırlıkların  yapılması  gerekir. Aşağıda 4444 Salât-ı Tefriciye duasının okunmasından önce yapılması gereken hazırlıklar sırasıyla verilmektedir:

  • Duayı okumaya geçmeden önce muhakkak abdest alınması gerekir. Abdest almak bütün sevapların başında gelir.
  • Duadan önce duanın daha anlamlı olması için 4 rekât nafile namazının kılınmasında yarar vardır.
  • Bununla birlikte duanın okunacağı yerin ve kıyafetlerin de çok temiz olması gerekir.

Yukarıda verilen hazırlıkların yapılması durumunda 4444 Salavat-ı  Tefriciye  duasının okuma işlemleri başlanabilir.  İsteyenler, diledikleri sayıda duayı okuyabilir. Bu duanın doğru bir şekilde okunmasından sonra bütün dilekler kabul olur ve herkes taşımış olduğu sıkıntıları üzerinden hemen atar.

4444 Salât-ı Tefriciye Duasının Kabul Olması İçin Ne Yapılmalı?

4444 Salât-ı Tefriciye duasının kabul olması için bazı önemli vakitlerin tercih edilmesinde yarar vardır. Özellikle duanın kabul olmasında Perşembeyi Cumaya bağlayan gecede okunması tavsiye edilir. Yani her Perşembe gecesi 4444 Salat-ı  Tefriciye  duasının okunması  sonucunda Allah  bütün duaları ve  dilekleri kabul eder. Yoklukta ve zor durumda olanların imdadına yetişir.

Bunun dışında Salât-ı Tefriciye duasının 4444 kere okunması durumunda duanın kabul olması için her gece yatsı namazından sonra okunması gerekir. Bununla birlikte duanın kabul olması için dileklerin ve niyetlerin samimi bir şekilde dile getirilmesi gerekir.

4444 Salât-ı Tefriciye Dua Sayıları

4444 Salât-ı Tefriciye duasının okuma sayıları edilen niyete göre farklılık gösterir. Aşağıda Salât-ı Tefriciye duasının edilen niyete göre okunması gereken sayılar hakkında bilgiler detaylı bir şekilde verilmektedir:

  • Ekonomik anlamda zorluklar çeken ve kariyerinde ilerlemek isteyenler, Salavat-ı Tefriciye duasını her gün 11 kere okumalıdır.
  • Bununla birlikte büyü yapılmış kişiler her gün 21 defa Salâvat-ı Tefriciye duasını okudukları zaman cinlerden ve büyünün etkisinden tamamen kurtulur. Böylece ruhsal açıdan meydana gelen rahatsızlıkları ortadan kalkarak huzurlu bir şekilde hayatlarına devam ederler.
  • Bunun dışında Salavat-ı Tefriciye duasının 41 kere okunması  durumunda  ticaret işi ile uğraşan kişilerin işleri yoluna  girer ve  çok yüksek meblağlarda kazançlar  elde
  • Aynı zamanda Salâvat-ı Tefriciye duasını 100 defa okuyanların aile fertleri arasında herhangi bir sorun meydana gelmez. Bu sayede herkes ailesiyle birlikte mutlu bir şekilde yaşamış olur.
  • Bunun haricinde Salâvat-ı Tefriciye duasını 1000 kere okuyan kişilerin mantıksal olarak zekâları daha iyi çalışır. Bunun sonucunda da bu kişiler, her şeyi daha net bir şekilde anlamaya ve algılamaya başlar.

Yukarıda verilen sayılarda Salâvat-ı Tefriciye duasının okunması sonucunda herkesin yaşantısı çok güzel hale gelir ve her zaman her konuda bütün dilekleri Allah tarafından kabul olur.  Bu sayede huzur ve refah içinde yaşamak herkese daha çok sevgi ve mutluluk verir.

Kısmet açma duası erkek ve kadınlar için denenmiş yöntemlere bakabilirsiniz.

4444 Salât-ı Tefriciye Duasına Verilen Diğer İsimler

4444 Salât-ı Tefriciye duasına birçok isimler verilmiştir. Aşağıda 4444 Salâvat-ı Tefriciye duasına verilen isimlerle ilgili detaylar sırasıyla listelenmektedir:

  • Duanın çok etkili olmasından dolayı “şah-ı dua” adını almıştır.
  • Bununla birlikte duanın gücünün çok fazla olmasından dolayı ise “iksiri azam” ismini almıştır.
  • Bunun dışında birçok kitaplarda duanın edilmesi sonucunda mutluluk ve sevinç duyguları yaşandığı için “miftah-ı saadet” adını almıştır.
  • Peygamber Efendimize salât getirildiği için de “salât-ı terficiye” adını almıştır.

Yukarıda verilen isimler doğrultusunda 4444 Salât-ı Tefriciye duasının ne kadar kutsal ve önemli olduğu bariz bir şekilde anlaşılabilir. Bunun için herkes sıkıntılarından ve kederlerinden kurtulmak için Salât-ı Tefriciye duasını her gün okumalıdır.

4444 Salât-ı Tefriciye Duasının Sağladığı Yararlar

4444 Salât-ı Tefriciye duasının okunmasından sonra elde edilen birçok yararlar vardır.  Aşağıda Salât-ı Tefriciye duasının okunmasından sonra kazanılan yararlar sırasıyla anlatılmaktadır:

  • Salât-ı Tefriciye duasının okunması durumunda Allah kişinin duasını kabul eder ve duayı edenler, dileklerini gerçekleştirme şansına sahip olur.
  • Bununla birlikte 4444 kere Salât-ı Tefriciye duasının okunmasından sonra çok kötü suç ve günah işleyenlerin hatalarını Allah affeder ve bu kişilerin doğru yol bulmalarında onlara yardımcı olur.
  • Bunun dışında Salât-ı Tefriciye duasının okunması durumunda yakalanılan hastalıklara Allah şifa verir ve hastalıklardan bir an önce kurtulma şansı elde edilir.
  • Aynı zamanda 4444 Salât-ı Tefriciye okunması durumunda büyü yapılanlar, üzerlerinden büyünün bütün etkisini uzaklaştırarak bir daha cinlerin ve iblislerin gelmesini engeller.
  • Ayrıca duanın okunması durumunda düşmanlarınızdan tamamen kurtulup Allah sizi her daim korur.

Yukarıda verilen yararlardan faydalanmak isteyenler,  Salât-ı Tefriciye duasını her gün düzenli bir şekilde içten okumalıdır.  Duanın okunması ile Allah herkesin yanında olur ve onları koruması altına alır.

POPÜLER YAZILAR

Büyü Yapıldığını Nasıl Anlarız, Büyü Yapıldıysa Ne Yapılmalı?

buyu-nasil-anlasilir
Kişinin üzerinde büyü olduğunun anlaşılması, her ne kadar birtakım belirtilere göre mümkün olabilirken genellikle uzmanlık isteyen... Devamını oku

İzmir Medyum Hocalar ve Yorumları

izmir en iyi medyum
Katagori: Büyü
İzmir’de büyü yapılmasında işinde ehli olan medyum hocalarının seçilmesi her zaman tavsiye edilir. Çünkü, büyü yapma... Devamını oku

Üzerimde Büyü Var mı, Büyü Olup Olmadığını Nasıl Anlarım?

Buyu-nasil-anlasilir
Üzerinde büyü olup olmadığını anlamak isteyen kişiler, en güvenilir sonuçları bu alanda deneyimli ve manevi yönü... Devamını oku

İLGİLİ KONULAR

Ayetel Kürsi Fazileti, Esrarı ve Sırları Bilinmeyen Gizemi Nedir?

ayetel kursi sirlari
Ayetel Kürsi, Allah’ın kendini ifade ettiği ayet olarak bilinir. Bu yüzden çok anlamlı bir özelliğe sahiptir.... Devamını oku

Çevirgel Duası Nedir, Çevirgel Duası Nasıl Yapılır?

cevirgel duasi nasil yapilir
Çevirgel duasının orjinal haliyle okunuşu hakkında medyum hocaların tavsiyeleri şöyledir, Tesbihle zikir çekerek ve en etkilisi... Devamını oku

MERAK ETTTİKLERİNİZ

Fatiha Süresi Ritüeli Nasıl Yapılır?

fatiha suresi ritueli nasil yapilir
Fatiha suresi Kuran’ı Kerim’de bulunan ilk suredir. 7 ayetten meydana gelmektedir. Surenin farz namazlarının her rekatında... Devamını oku

Sevdiğin Kişi 10 Dakikada Kesin Seni Arasın Duası Ritüeli

sevdigin kisi 10 dakikada seni arasin duasi hangisi
Sevdiğinizin sizi 10 dakikada aramasını istemeniz durumunda dua ritüelini uygulayabilirsiniz. Dua ritüellerinin yapımından önce iki veya... Devamını oku

Sevdiğim Çocuğa Mesaj Attırma Duası Ritüeli

sevdigim cocuga mesaj attirma duasi nasil yapilir
Sevdiği çocuğun mesaj atmasını isteyenler aşk ve bağlama duaları da okuyabilir. Sevdiğine Hemen Mesaj Attıran Ritüel... Devamını oku
Hocaya yaz
7/24 İletişim Manevi Danışmanınız..
Bestami Hocayla canlı görüşün..
× Bestami Hocaya Yaz