Medyum Bestami Hoca
Sizden Gelenler
zekiye yıldıznameme bakabilirmisiniz.cok teşekkür ederim...
Elif Selam Hocam 19 sene evliyiz. 3 tane cocumuz var. Yoruldum hayat eşimle cok zor ğecimsiz......
Demircili Ünal Hocam ben çaşiştıgım yerde beni sevmiyorlar dürüst oldugum için beni herkes sevmesi ve yardımınızı rica......
Burak Merhabalar sevgilimle ben ailesinden habersiz 8 aydır bulunuyorduk ailesi yakaladı bizi öğrendi kızdan telefonu aldı......
Mustafa Tonca Sevdiğim bayanla evlenmeyi çok istiyorum hocam...

Bir Erkeği Veya Kızı Kendine Nasıl Aşık Edebilirsin? Dua, Ayet ve Esma İle

Bir erkeği veya kızı kendine nasıl aşık edebilirsin? Dua, ayet ve esma ile nasıl yapılır? Aşk dualarının vakti var mıdır? Ayrıntılı bilgilere yazımızdan bakabilirsiniz.

 Bir Erkeği Veya Kızı Kendine Nasıl Aşık Edebilirsin? Dua, Ayet ve Esma İle

Bir erkeği veya kadını aşık etmek için okunacak dualar, ayetler ve esmalar vardır. Bu duaların düzenli bir şekilde her gün okunması durumunda istediğiniz insanı kendinize aşık ederek  bağlayabilirsiniz. Aşık etmek için okunacak duaların aynı zamanda abdestli bir şekilde okunmasında yarar vardır.

Bir Erkeği Veya Kızı Kendine Aşık Etme Duası

Bir erkeği veya kadını kendine aşık etmek için medyum hocasına giderek okunması gereken duanın yazılı bir şekilde alınması gerekir. Duanın alınmasından sonra yazılı kâğıdı üçgen şeklinde katlayınız. Daha sonra üzerine poşet gibi bir şey geçirdikten sonra duayı evde kimsenin göremeyeceği bir yerde saklamanız gerekir. Bu sayede kısa sürede istediğiniz erkeği veya kadını kendinize aşık ederek onunla bir ömür boyu mutlu bir şekilde yaşayabilirsiniz.

Cifir ilmi nedir? Yazımızdan gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bir Erkeği Veya Kızı Kendine Aşık Etmek İçin Mucizevi Yöntem

Bir erkeği veya kadını aşık etmek için uygulanması gereken mucizevi bir yöntem vardır.  Bu yöntemin doğru adımlarla yapılmasından sonra istediğiniz insanın size bağlandığını göreceksiniz. Aşağıda bir erkeği veya kadını aşık etmek için uygulanacak yöntemler detaylı bir şekilde anlatılmaktadır:

  • İlk olarak ardıç tomurcuğunu, dereotunu ve pembe gül yapraklarını karıştırınız.
  • Otların karıştırılmasından sonra “Onunla birlikte olmak istiyorum, aşkımız günden güne daha da büyüyor” tılsımlı sözcüğü söyleyiniz.
  • Daha sonra otları tencereye koyarak ocağa alınız.
  • Bunun ardından otların içerisine bal mumu koyunuz.
  • Bal mumunu ekledikten sonra kırmızı bir mumdan kırıntılar alarak karışıma ekleyiniz.
  • Bütün karışımı ocakta pişirdikten sonra soğuması için bekletilmelidir.
  • Soğuma işleminin ardından karışımı kalp şekline getiriniz.
  • Kalp şeklini alan karışımı kırmızı bir kaba koyarak yatak odanızda saklayınız.

Yukarıda verilen adımların eksiksiz bir şekilde uygulanmasından sonra 1 hafta içerisinde aşık olduğunuz erkek veya kadın sizin yanınıza gelir ve sonsuza kadar sizi hiçbir koşulda bırakmaz.

Bir Erkeği Veya Kızı Kendine Bağlama

Bir erkeği veya kadını kendine bağlamak isteyenler, ilk olarak medyum hocasına giderek yapılması gereken işlemlerin neler olduğunu öğrenmelidir. Daha sonra aşağıda verilen uygulamaları doğru bir şekilde yaparak kendilerine bağlanmasını istedikleri kişiyi aşık edebilir:

  • Bir masaya aynayı koyun ve aynanın üzerine pembe bir mumu yakıp bırakın.
  • Bundan sonra bir kasenin içerisine çilek ve kırmızı gül yapraklarını ekleyiniz.
  • Daha sonra karışımın içerisine 3 damla lavanta yağını eklemeniz gerekir.
  • Bütün karışımların birbirleri ile harmanlanmasını sağlarken aynı zamanda “Ben aşkımı, uyumu ve mutluluğu bulmama yardım edecek sihirli bitkileri birleştiririm. Bunlar eşlerini bulan sevgililerin çimleri. Ben de eşimi onların yardımlarını bulacağım” tılsımlı sözcüğünü söylemelisiniz.
  • Tılsımlı sözcüğü söyledikten sonra pembe bir poşete bu karışımı koymanız gerekir.
  • Karışımı koyduktan sonra evde kimsenin ulaşamayacağı bir yerde saklayınız.

Yukarıda verilen adımların doğru bir şekilde yapılmasından sonra sevdiğiniz insan  size deliler gibi bağlanarak bir ömür boyu aşık olur.

Bir Erkeğin Veya Kızın Sevmesini Sağlama

Bir erkeğin veya kadının sevdiği insana bağlanabilmesi ve aşık olabilmesi için ilk olarak medyum hocasına giderek gerekli olan duaların medyum hocasına hazırlatılması gerekir. Sevdiğini aşık etme ve bağlama duasının hazırlanmasından sonra medyum hocasından bu duayı yazılı bir şekilde alarak duanın evde görünmeyen bir yerde saklanması gerekir. Kısa bir süre sonra duanın etkisi ile sevdiğiniz insanın size aşık olduğunu göreceksiniz ve bu kişi ile bir araya gelerek ölene kadar aşkınızı doya doya yaşayabilirsiniz.

Aşk Dualarının Kabulü

Aşk dualarının kabul olması için gerekli olan şartların yerine getirilmesi gerekir. Aşağıda bir erkeği veya kadını aşık etmek için okunan aşk dualarının kabul olmasında yapılması gerekenler sırasıyla açıklanmaktadır:

  • Aşk dualarının kabul olması için aşk dualarını kesinlikle iyi niyet doğrultusunda okumanız gerekir.
  • Bununla birlikte aşk dualarının sabahın erken vakitlerinde ve gece yarısından sonra okunması gerekir.
  • Bunun dışında aşk dualarının abdestli alınarak okunması gerekir.
  • Bunun yanı sıra aşk dualarının kabul olmasında aynaya bakılarak okunmasının önemi büyüktür.
  • Aşk dualarının okunmasında içten ve samimi olunduğunda Allah bütün aşıkların duasını kabul eder ve onları sevdiklerine kavuşturur.

Yukarıda verilen şartların yerine getirilmesinden sonra edilen bütün aşk duaları Allah  tarafından kabul olur. Böylece sevenler bir araya gelerek sonsuza kadar aşklarını yaşayabilir.

Dinde Aşk Dualarının Önemi

Dinde aşk dualarının önemi vardır. Özellikle Kuran-ı Kerim’de yer alan aşık etme ve bağlama ile ilgili duaların ve ayetlerin içten ve samimi bir şekilde okunmasından sonra Allah bütün aşıkların duasını kabul ederek onları sevdiklerine kavuşturur.

Bunun için Kuran-ı Kerim’de yer alan aşk dualarının Allah’ın istediği gibi okunması durumunda Allah’a içten ve samimi bir şekilde sığındığınızda bütün dualarınız kabul olur aşık olduğunuz insanın sizi sevmesini sağlayabilirsiniz. Bunun sonucunda karşılıklı sevgi bağları güçlenmiş olur.

Aşk Esmaları Nelerdir?

Bir erkeği veya kadını aşık etmek için Allah’ın 99 adını da sürekli bir şekilde okumak gerekir. Bu sayede sevdiğiniz insanın size aşık olması ve bağlanması için Allah’a güvenip sığınarak O’ndan yardım alabilirsiniz. Aşk esmalarının arasından en çok okunması gereken isimler,  Vehhab, Rezzak, Vasi, Kadir ve Reşid’dir. Bu isimlerin her gün okunması durumunda Allah sizin bütün dualarınızı kabul eder ve sizi sevdiğiniz insana kavuşturur. Bu sayede aşkınızı güzel bir şekilde ölene kadar sevdiğiniz insanla yaşabilme şansını yakalayabilirsiniz.

Aşk Dualarının Vakti Var Mıdır?

Aşk dualarının okunmasında belli vakitler vardır. Bu vakitlerde aşk dualarının okunması sonucunda Allah bütün dualarınızı kabul eder ve sizin aşık olduğunuz insanın size bağlamasını  sağlar. Aşk duaları genellikle sabah ezanı saatlerinde okunmalıdır. Aşk dualarının okunmasına geçmeden önce abdest alarak sabah namazını kılmanız gerekir. Daha sonra yukarıya doğru elinizi açarak “Ya rabbim beni sevdiğim kişiye hayırlı ise bağla, sevdiği kişiden bir rızkım olacaksa senin iznin ile olsun, hayırlı olamayacaksa olmasın”  duasını okumanız gerekir. Sabah ezanı saatlerinde okunan aşk dualarının sayesinde istediğiniz insanın kısa sürede size aşık olduğunu hissedeceksiniz.

Erkekleri Aşık Etmek İçin Okunacak Dua

Özellikle kadınların erkekleri aşık edebilmeleri için okumaları gereken aşık etme duası vardır. Bu duayı kadınlar okumadan önce muhakkak abdest almalıdır. Abdest aldıktan sonra sessiz bir odaya geçerek ellerini açıp Allah’a sığınmalıdır. Daha sonra kendilerine aşık olmasını istediği adam hakkında iyi niyetlerde bulunarak aşk duasını içten ve samimi bir şekilde okumalıdır. Aşağıda kadınların erkekleri aşık edebilmeleri için okumaları gereken dua yer alır:

  • İza zülziletil ardu zilzaleha. Ve ahrecetil ardu eskaleha. Ve kalel insanü ma leha. Yevme izin tühaddisü ahbaraha. Bi enne rabbeke evha leha. Yevme izin yasdürünnasü eştata eştata eştata. Aksemtü aleyküm ya sükkâne hâzel mekâni insarifû hattâ akdi haceti. Bismillâhirrahmânirrahîm. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed.

Yukarıda verile duanın her gün düzenli bir şekilde sabah ve akşam okunması gerekir. Bunun sonucunda aşık olmasını istediğiniz erkek size aşık olur ve bir ömür boyu sizinle mutlu bir şekilde yaşar.

41 düğüm büyüsü nedir, nasıl yapılır? Merak ediyorsanız yazımızı okuyabilirsiniz.

Bir Erkeği Veya Kızı Kendine Aşık Etmek İçin Etkili Dua

Bir erkeği veya kadını kendine aşık etmek için etkili dua vardır. Bu duanın doğru bir şekilde okunmasından sonra bütün aşıklar birbirlerine kavuşur ve bir ömür boyu beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde hayatlarını sürdürür. Aşağıda erkeği veya kadını aşık etmek için okunacak etkili dua şu şekilde verilmektedir:

  • Kalbe ve bedene ve cemia cevariha Allahümme sehhirli kalbe bi hürmeti Muhammed in ve hazihis ayetiş şerifeti. Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe ala mehabbete Tevekkelü Ya huddame hazihis ayetiş şerifeti ve ahriku kalbe bi muhabbeti bi hakki hazihis ayetiş şerifeti. Sehhirli bi hakki ayetiş şerifeti. Bismillâhirrahmânirrahîm. Ve izâ lekûllezîne âmenû kâlû âmennâ ve izâ halâ ba’duhüm ilâ ba’dın kâlû ettühaddisû nehüm bimâ fetehallâhü aleyküm liyühâccûküm bihi ınde rabbiküm efelâ ta’kılûn. Ve kânû min kablü yesteftihûne alellezîne keferû. Ellezîne yeterabbesûne biküm fein kâne leküm fethun minallâh. Feasallâhü en ye’tiye bil fethı ev emrin min ındihi. Felemmâ nesû mâ zükkirû bihi fetehnâ aleyhim ebvâbe külli şeyin. Ve ındehü mefâtihul ğaybi lâ ya’lemühâ illâ hüve ve ya’lemü mâ fîl berri vel bahr. Vestekberû anhâ lâ tüfettehu lehüm ebvâbes semâ’. Alallâhi tevekkelnâ rabbenafteh beynenâ ve beyne kavmenâ bil hakki ve ente hayrul fâtihîn. Ve lev enne ehlel kurâ âmenû vettekav elfetehnâ aleyhim berakâtin mines semâi vel ard. in testeftihû fekad câ ekümül fethu ve in tentehû fe hüve hayrun leküm. Velemmâ fetehû metâahüm vecedû bidâ atünâ ruddet ileyhim. Vesteftehû ve hâbe küllü cebbârin anîd. Ve lev fetehnâ aleyhim bâben mines semâi fezallû fûhi ya’ricûn. Hattâ izâ fetehnâ aleyhim bâben zâ azâbin şedîdin izâ hüm fîhi müblisûn. Ev mâ melektüm mefâtihahü ev sadîkıküm. Fefteh beynî ve beynehüm fethan ve neccinî ve men meıye minel mü’minîn. Mâ inne mefâtihahü letenûü bil usbeti ûlîl kuvveh: ve yekûlûne metâ hâzâl fethu in küntüm sâdikîn. Kul yevmel fethı lâ yenfeullezîne keferû îmânühüm ve lâ hüm yunzarûn. Kul yecmeuz beynenâ rabbünâ sümme yeftehu beynenâ bil hakki ve hüvel fettâhul alîm. Mâ yeftehıllâhü lin nâsi min rahmetin felâ mümsike lehâ ve mâ yümsike felâ mürsile lehü min ba’dihi ve hüvel azîzül hakîm. Cennâti adnin müfettehaten lehümül ebvâb. Ve sîkallezîne keferû ilâ cehenneme zümeran hattâ izâ câûhâ fütihat ebvâbühâ. Ve sîkallezînet tekav rabbehüm ilel cenneti zümeran hattâ izâ câûhâ ve fütihat ebvâbüha ve kâle lehüm hazenetühâ selâmün aleyküm tabtüm fedhulû hâ hâlidîn. Bismillâhirrahmânirrahîm. İnnâ fetehnâ leke fethan mübînâ. Li yağfira lekel âhü mâ tekaddeme min zenbike ve mâ teahhara ve yütimme ni’metehü aleyke ve yehdiyeke sırâtan müstekîmâ. Ve yensurakallâhü nasran azîzâ ve esâbehüm fethan karîbâ. Fe ceale min dûni zâlike fethan karîbâ.

Yukarıda verilen duanın muhakkak abdestli bir şekilde okunması gerekir. Duanın  baştan sona hatasız olarak okunması durumunda  bütün aşıklar birbirlerine kavuşarak aralarındaki sevgi bağlarını daha da kuvvetlendirir ve sevenler sonsuza kadar birbirlerine bağlanır.

POPÜLER YAZILAR

Büyüler Esma ve Ayetlerle Bozulabilir mi, Büyü Bozmak için ne Yapmalı?

buyu nasil bozulur
Kara büyülerin Esmaül Hüsnalar ve ayetler ile bozulması, manevi ilimlerle ilgilenen kadın veya erkek fark etmeksizin... Devamını oku

Evde Aşk Büyüsü Nasıl Yapılır? Evde Yapılan Aşk Büyüleri

evde ask buyusu yapimi
Katagori: Aşk Büyüleri
Evde Aşk Büyüsü Nasıl Yapılır? Evde kolay bir şekilde yapılan aşk büyüsü, kadın ve erkek fark... Devamını oku

Uzaktan Aşk Büyüsü Nasıl Yapılır? Uzaktan Yapılan Aşk Büyüleri

uzaktan ask buyusu yapimi
Katagori: Aşk Büyüleri
Uzak mesafeli olarak yapılan aşk büyüleri, özellikle sevdiklerinden uzakta olan kişilerin başvurduğu manevi uygulamalar arasında yer... Devamını oku

İLGİLİ KONULAR

Kendine Aşık Etme Büyüsü, Zikir ile yapılan Esmalar ve Duası

Kendine-asik-etme-duasi
Birini kendine aşık etme büyüsü ve zikir ile yapılan esmalar, bağlama büyüleri ve duaları gibi manevi... Devamını oku

En Etkili Aşk Büyüsü Nasıl Yapılır? Muhabbet Esmaları ve Duaları

en-etkili-ask-buyusu
En kuvvetli aşk büyüsü yapılışı sevdiklerine bir an önce kavuşmak isteyen kişilerin internet üzerinden araştırdığı büyü... Devamını oku

Birini Kendine Aşık Etme Sevdirme Duası

asik-etme-duasi
Sevdiğin birini kendine aşık etme ve sevdirme duası, dini bütün Müslümanların, gönüllerindeki aşk duygusunu veren Yüce... Devamını oku

MERAK ETTTİKLERİNİZ

Aşk Duası Ritüeli ile Sevdiğine Kavuş

ask ritueli nasil yapilir
Aşk ritüelleri ve aşk duaları ilişkilerde ve evliliklerde meydana gelen sorunları ortadan kaldırmak amacı ile uygulanmaktadır.... Devamını oku

En Etkili Aşk Duası Ritüeli 100’de 100 Garanti

en etkili ask duasi hangisidir
Aşık etme duaları sayesinde garantili bir şekilde karşılıksız aşklara çözümler bulunabilir. İstenilen aşk dualarının okunmasında dikkat... Devamını oku

Kadını Kendine Aşık Etme Duası

kadini kendine asik etme duasi
Kadınları aşık eden ve bağlayan duaların okunmasında her zaman dikkat edilmesi gereken kurallar vardır. Bu kurallara... Devamını oku
Hocaya yaz
7/24 İletişim Manevi Danışmanınız..
Bestami Hocayla canlı görüşün..
× Bestami Hocaya Yaz